Edel (70) fikk en passende opplevelse i høstmørket med spøkelsesvandring.

Tror du på spøkelser?

Edel Marie fra Oslo fikk opplevelsen, Spøkelsesvandring for to i bursdagsgave av sin yngste sønn med familie. «Spøkelsesvandring passer jo veldig godt i høstmørket,» smiler Edel Marie.

Hadde du turt å traske rundt i Oslos gater i høstmørket på jakt etter spøkelser?

En helt super gave

“Siden det var høstferie da jeg gjennomførte opplevelsen var det også mange barn med, noe som livet opp guidens måte å prate på,» forteller Edel. «Barna hadde flere spørsmål og guiden svarte på dem så fint! For eksempel, da vi stod vet en ganske høy mur hvor det var flere mennesker som hadde tatt selvmord, var det en liten gutt som spurte, “hva er selvmord?” Da forklarte guiden om Maja, som ikke fikk tak i den «kjæresten» hun ville ha,” forklarer Edel Marie.

“Jeg synes en opplevelse i gave er helt supert! Min beste venninne ble med meg, og hun var også fornøyd,” avslutter hun.

Om opplevelsen

BOO! Kjenner du noen som synes gamle, historiske, spøkelseshistorier er spennende? Da vil spøkelsesvandring for to passe perfekt! Ta med deg en god venn eller søsken å kjenn hårene reiser seg i nakken når dere besøker noen av Oslos mest hjemsøkte adresser. Her får man ta del i en spennende spøkelsesvandring med grøssende byhistorie fra flere av Norges eldste bygninger. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse!

  • Besøk Oslos mest hjemsøkte områder
  • Skumle og mystiske fortellinger – ta del i Oslos mørke historie
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar