Dorota (39) fikk en utrolig opplevelse med floating og massasje

Når var sist du slappet helt av? Da mener jeg ikke Netflix og chill, men virkelig slappet av i sinnet, hvor du lot alt av tanker og sanser synke inn og virkelig kjente etter hva du følte der og da? Ja, så lenge man ikke jobber som meditasjon- eller yoga instruktør er det dessverre ikke ofte vi lar kropp og sinn slappe av på et dypere nivå.

En fin løsning på dette? Floating! Dorota fra Oslo fikk opplevelsen, Floating med massasje fra sin ektemann i julegave. Tror du hun klarte å floate inn i et høyere nivå av den avslappende verden?

En utrolig opplevelse

“Jeg likte floating veldig godt! Det ga meg virkelig mulighet for avslapning i den grad at jeg klarte å sovne til slutt,» ler Dorota. «Det var en utrolig opplevelse i en hverdag hvor man hele tiden skal rekke noe. Det å være i en “her-og-nå-opplevelse” var herlig for sjelen og ga meg følelsen av en lett og svevende kropp. Massasje i etterkant var prikken over i’en!” smiler hun.

Har du lyst til å prøve floating?

En avslapnings opplevelse utenom det vanlige

“Jeg ble tatt imot av en hyggelig og rolig dame som forklarte hvordan floatingen skulle foregå. Selve floating rommet er til hver og enkelt sin disposisjon, hvor man låse døren og bare nyte stillheten. Man kan velge om man vil ha det helt mørkt, eller en behagelig stjernehimmel,” forklarer Dorota.

Høres det ikke behagelig ut?

“Man kan også velge å ha det helt stille, eller høre på beroligende musikk som hjelper en å slappe helt av. Her ligger man da i et kroppstemperert vann og flyter. Jeg følte virkelig jeg klarte å «smelte» sammen med vannet og klarne tankene mine, noe som gjorde at jeg fikk en avslapnings-opplevelse utenom det vanlige!” sier Dorota fornøyd.

Kjenner du noen som kunne trenge en avslapning på et høyere nivå?

En pause fra virkeligheten

“Det som sitter best i minnet etter denne opplevelsen er følelse av letthet og det å kunne ta en avslappende pause fra virkeligheten. “Det å få en opplevelse i gave er den beste gaven man kan få, fordi en gave hvor man får oppleve noe sitter i minnet og gir næring til sjelen. Jeg kan absolutt tenke meg å gi en slik gave til noen jeg er glad i.”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som kunne trengt å lade opp batteriene? Da vil Floating med massasje være midt i blinken! Med floating stenger du alle sansene ute mens du flyter vektløs i en tank fylt med saltvann. Opplevelsen avsluttes med en velværende massasje som forlenger den behagelige floating-følelsen. Denne opplevelsen passer perfekt for den som trenger total avslapning og har godt av en velværende opplevelse.

  • Steng sansene ute i en lydisolert tank i 60 minutter
  • Slapp av i vektløs tilstand
  • Nyt en velværende 50 minutters massasje
  • En unik og avslappende opplevelse

Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar