Dmitry – fikk være med på alt fra forberedelser til take off, fly og landing.

Hva føler pilotene rett før de skal ta av i luften? Hvordan reagerer kroppen og sansene deres på å sitte foran i cabinen hvor man har full oversikt over absolutt alt? Akkurat disse spørsmålene kan Dmitry (30) fra Oslo svare på. Han fikk nemlig opplevelsen, Flysimulator 737-800 i bursdagsgave fra noen venner.

En helt fantastisk opplevelse

“Dette var en helt fantastisk opplevelse. Det beste er at co-piloten som sitter ved siden av deg, og fører flyet sammen med deg faktisk er pilot på ekte og har selv flydd i flere år.

“Jeg ble satt inn som andre pilot, og fikk simulere et helt fly fra Oslo til Bergen i sanntid! Både været og lyset var akkurat som værmeldingen viste den dagen, og alt var virkelig 99% real. Jeg gikk gjennom alt fra forberedelser til take off, fly og landing.

Har du noen gang lurt på hvordan det er å styre et stort passasjerfly?

Den beste gaven man kan gi

“Jeg sitter igjen med mange minner i etterkant! Ikke bare minner, men også real vitenskap om hvordan et Boeng fly faktisk fungerer og hvordan det er å være pilot, samt masse forklaringer om hva som faktisk skjer i kabinen når man flyr.”

“I verden slik er den i dag det er ganske vanskelig å komme med en god gaveide (folk har jo tilgang til alt). Så opplevelse kan ende opp med å være den beste gaven man gir.”

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar