Dag Tony (50) – “Jeg kunne ikke fått en bedre gave, dette var helt innertier!”

Den er som en tidsmaskin, bare raskere. Det er som en bil tatt ut ifra fremtiden, med bare ett mål. Å kjøre fort! Hva annet ville vært formålet med en bil med 610 hestekrefter? Jeg snakker om en Lamborghini Huracan! Denne råe sportsbilen fikk Dag Tony fra Holter kjøre, da han mottok opplevelsen “Lamborghini Speedtest”av sin kone, datter og sønn i 50 års gave.

«RÅTT, INTENST og mye lyd»

“Dette var for meg som motor- og bilinteressert en utrolig stor opplevelse,” forteller Dag Tony. “Dette kan vanskelig beskrives med andre ord enn RÅTT, INTENST med mye lyd!”

Kjenner du en bilinteressert som også hadde satt pris på en slik opplevelse?

«Dette var virkelig en maksimal opplevelse!»

“Det beste med opplevelsen var at instruktøren var like bilinteressert som meg. Vi fant tonen umiddelbart og han ga fortløpende tips for maksimal opplevelse under disse minuttene,” forteller Dag Tony. “Rett og slett helt topp! Lyden av kreftene i motoren, de vanvittige kjøreegenskapene og en voldsom akselerasjon som gikk opp i hastighet under trygge, kontrollerte forhold…. Ja, det var virkelig en maksimal opplevelse,” sier Dag Tony.

Hvem vil du overraske med et minne for livet?

Svært gode minner som aldri vil bli slettet

“Jeg sitter igjen med svært gode minner. Jeg har bilder både i hodet, og på mobilen som jeg kan garantere at aldri blir slettet. Jeg kunne ikke fått en bedre gave, dette var helt innertier!» smiler han. «Nå med min opplevelse i minnet, har det også gått opp for meg hvor fint det er å gi bort noe slikt i gave. En opplevelse er ikke noe man i etterkant glemmer å ha fått eller som blir stående å støve ned,” avslutter Dag Tony fornøyd.

Om opplevelsen

enner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om “Lamborghini Speedtest” her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar