Claus (61) fikk en god opplevelse på Telemarkskanalen

Flott natur og historisk sus hvor man får oppleve Norge på sitt flotteste mens man sluses gjennom i alt ti sluser. Ja, du gjetter riktig, jeg snakker om et kanalcruise!

Claus fra Hokksund fikk opplevelsen, Kanalcruise weekend for to i 60 årsgave av sine tre døtre. “Det var et svært hyggelig opphold på et fint hotell med god mat og hyggelig atmosfære. Betjeningen var utrolig hyggelige og serviceminded,” smiler Claus. “Båtturen var en god opplevelse og også her var det veldig hyggelige mannskap,” forteller han.

Det høres ut som en fin sommerdag, er du ikke enig?

En midt i blinken-gave

“Det var et flott opplegg hvor jeg fikk inntrykk av at det var godt innarbeidet. Jeg sitter igjen med minner fra en hyggelig kveld på hotellet med god mat, samt en fin tur med aha-opplevelse av slusene og deres oppbygging. Og flott at det er bevart i original opprinnelse!” sier Claus.

“Denne gaven var midt i blinken for meg. Veldig hyggelig å få slike gaver. Mye bedre enn å få noe som bare havner i et skap En god idé til fremtidige gaver! Takk for turen og oppholdet,” avslutter Claus.

Om opplevelsen

Gi bort et gavekort på kanalcruise på Telemarkskanalen som går gjennom i alt ti sluser. En perfekt gave til to som vil oppdage vakkert landskap mens man nyter livet om bord den ærverdige kanalbåten.

  • Ankomst på ettermiddag
  • Overnatting med frokost
  • Tre timers kanalcruise på Telemarkskanalen med ti sluser

Les mer om opplevelsen her. 


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar