Christoffer (32) ga bort Whiskysmaking for to – «en flott og lærerik opplevelse.»

Whisky er en fantastisk drikk, nettopp på grunn av den uendelige variasjonen av smaker, lukter og teksturer som forskjellige typer whisky kan formidle, uavhengig av din personlige smak. Liker smaken av krydder? Kanskje du heller litt mer mot det søte? eller hva med en blomstrete smak? Vel, det finnes en whisky for enhver anledning og enhver smak, som vil oppfylle dine krav og behov.

Er du ikke er sikker på hvor du skal begynne? Gjør som Christoffer fra Oslo!

En flott og lærerik opplevelse

Christoffer kjøpte nemlig opplevelsen, “Whiskysmaking for to” til sin svigerfar i anledning hans bursdag. Christoffer ble også med på opplevesen. “Det var en flott opplevelse. Dyktig kursholder og veldig lærerikt,” forteller Christoffer.

“Kurset varte i over 2 timer, hvor vi fikk lære om hvordan man tilvirker whisky, samt hvordan man smaker seg frem til sine favoritter. Vi fikk smake på 6 ulike whiskytyper,” smiler Christoffer. “Jeg kommer til å huske hvordan farge, lukt og hvordan dråpene rant på glasset – dette er altså noe som forteller mye om hva slags whisky det er og hvordan den smaker,” avslutter den engasjerte 32-åringen.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i whisky? Da vil whiskysmaking for to være midt i blinken! Ta med deg pappa, bror eller en god venn på en hyggelig kveld og smak dere gjennom fem ulike typer av den komplekse og raffinerte drikken. Kanskje dere finner en ny favoritt?

  • Smak på fem ulike typer whisky
  • Innføring i historie, produksjon og geografi
  • Underholdende og interessant kveld
  • Passer både for nybegynnere og kjennere

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar