Christine (51) og kjæresten fikk nyte en romantisk getaway en fantastisk sommerkveld i juli.

Leter du etter å gi bort en romantisk opplevelse til to du er glad i? Da bør du gjøre som venninnen til Christine – hun ga nemlig Christine og kjæresten opplevelsen, Overnatting i igloohut. «Jeg og min kjæreste var på vår aller første hyttetur sammen som gikk til Mjøsli og den fantastiske konglehytta,» forteller Christine med et glimt i øyet. «Vi nøt badstu, grilling, sommerkvelden og hverandre.»

Det hørtes romantisk ut, er du ikke enig?

En helt magisk kveld og utsikt

«Det var en romantisk tur med kjæresten min, en fantastisk sommerkveld i juli. Vi hadde pakket med oss deilige grillspyd, god drikke og turtøy. Det var et flott område å gå tur i, og moro og se hvor «Sommerhytta 2021» skal være,» gliser Christine. «Konglehytta var koselig og eksklusiv med en helt magisk utsikt,» forteller hun. «Opplevelsen toppet seg med badstu og flott solnedgang over Mjøsa.»

Mer romantisk enn dette skal man lete lenge etter!

En herlig getaway

«Jeg anbefaler denne opplevelsen på det sterkeste,- romantisk getaway en kort reise fra Oslo! Virkelig en helt topp gave. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort et gavekort fra YouWish selv,- masse fint å velge her!» avlutter den fornøyde 51-åringen.

Om opplevelsen

Leter du etter en helt spesiell gave til din kjære? Eller skal du gi bort en unik gave til jubilanten eller de nygifte? Igloohut er den perfekte gave for å imponere og midt i blinken for å nyte god kvalitetstid sammen. By på en magisk opplevelse i vakker natur som sent vil glemmes. Her vil man ha tid til å virkelig sette pris på livet og hverandre.

  • En natt i Igloohut
  • En herlig badstu og sjøutsikt
  • Unik opplevelse
  • Flotte aktiviteter i nærmiljøet

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar