Christine (23) – En breathtaking helikoptertur over Oslo

Det å fly et helikopter er en unik følelse. Før man vet ordet av det, føles det ut som helikopteret bare løfter seg opp og flyter bort fra bakken under som befinner seg under. Man vil snart bli vant til de nye sensasjonene av å være i et helikopter, slik at man kan komme i gang med å virkelig glede deg over å fly i det! Dette fikk nemlig Cathrine oppleve fra helikopter-setet.

Christine fra Bærum ga opplevelsen, Helikoptertur over din by, til sine foreldre da de begge fylte 50 år. Ettersom helikopteret hadde plass til tre personer, fikk Christine også være med!

“Breathtaking fikk plutselig en helt ny betydning”

“Opplevelsen var helt sinnsykt bra, virkelig ingenting negativt å si! Det beste må ha vært frihetsfølelsen, og mektigheten av å ha hele Oslo under oss mens vi bare fløy forbi. Begrepet «breathtaking» fikk på en måte en helt ny betydning! Hele opplevelsen var veldig profesjonell og vi følte oss ivaretatt fra start til slutt. Hele opplevelsen i seg selv var helt perfekt!”

Har du hatt en breathtaking opplevelse før?

En skyfri himmel

Christine og foreldrene hennes ble møtt av en hyggelig pilot som guidet de gjennom alt som skulle skje og fortalte de hvor turen gikk, samt informerte over hvilke deler av Oslo de fløy over underveis. “Vi var så heldige å ha en skyfri himmel, så vi så virkelig ALT. Hele opplevelsen føltes veldig trygg, og samtidig følte vi virkelig at de som jobbet der gjorde alt for at vi skulle få en best mulig opplevelse!”

Hva tror du det aller beste med hele denne opplevelsen for Christine var?

Den beste gaven noensinne mottatt

“Vi sitter alle igjen med gode minner – dette er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre igjen! Vi fikk virkelig kjenne på adrenalinet, samtidig som vi bare ville gjøre det igjen og igjen! Jeg følte at jeg virkelig fikk sett Oslo på sitt beste!”

“Det beste var å få dele denne opplevelsen med de jeg er glad i, hvor vi alle fikk oppleve noe litt utenom det vanlige. Det som varmet mest var å se hvor glade foreldrene mine ble, ettersom det var de som fikk gaven!  De sa det var den beste gaven de noen gang hadde fått, og at det definitivt ikke var siste gang de skulle fly helikopter!»

«De fineste gavene er minner man kan dele sammen synes nå jeg!»

Om opplevelsen

Fest sikkerhetsbeltet og opplev Norge fra luften. Gi bort et gavekort på en uforglemmelig reise med en unik utsikt. Denne guidede helikopterturen vil garantert bli et minne for livet!

  • Mulighet for tilrettelagt rute
  • Perfekt både for lokale og turister
  • Opplevelse for inntil tre personer

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar