Christer (31) fra Skien fikk drømmen om å kjøre supersportsbil oppfylt – “Det er et ordentlig adrenalinkick som virkelig får hjertepumpa til å starte.”

Se for deg følelsen Lewis Hamilton får hver gang han kjører ut fra pole position i et Formel 1 løp. Gåsehuden som følge av lyden av motoren som ruses. Fingrene som styrker grepet om rattet. Og ikke minst, hjertet som banker ekstra hardt i brystet i det gasspedalen trykkes ned mot gulvet. Med opplevelsen Lamborghini Speedtest venter et uforglemmelig adrenalinrush!

Og det var Christer (31) fra Skien så heldig å fikk oppleve. Han fikk nemlig opplevelsen i gave av flotte kollegaer og gode venner til sin 30-årsdag.

Høres dette ut som en gave du også kunne tenke deg å få?

“Jeg må si det var den beste gaven jeg fikk den dagen!”

“For og si det enkelt og greit, så var jeg klar over hvor fort en Lamborghini Huracan går fra før,” forteller han. “Men det å faktisk trykke gassen i bånn og faktisk føle hvor rask den faktisk er… Det er et ordentlig adrenalinkick som virkelig får hjertepumpa til å starte. Det var den beste gaven jeg fikk den dagen!” fortsetter han med et stort smil.

Adrenalin og fart – kanskje kjenner du noen som syns det er en uslåelig kombinasjon?

Speedometeret som aldri stoppet

“Vi startet med en liten observasjonsrunde hvor instruktøren viste meg bremsepunktet. Deretter kjørte vi ned til enden av rullebanen for å gjøre oss klare. Jeg kjører først rolig opp til 30 km/t, for så og trykke hardt på gassen,” forteller Christer. 

“Jeg legger merke merke til at speedometeret aldri sluttet å gå oppover, og jeg kjenner et ekstremt sug i magen,” legger han til. “Hele kjøreturen var vel over på noen sekunder. Litt kort, men absolutt uforglemmelig!”

Kjenner du at det kribler i kroppen etter å kunne sette deg bak rattet på en spektakulær sportsbil?

“For meg som er litt vanskelig å kjøpe gave til, så er dette veldig kjekt.”

“En av mine store ønsker har alltid vært å kunne kjøre en supersportsbil. Så jeg sitter igjen med et minne av en kjempefin dag!” gliser Christer.

“Det å få en opplevelse i gave er veldig gøy. For en som meg som er litt vanskelig å kjøpe noe til så er dette veldig kjekt. Dette er min andre gave gjennom YouWish, og jeg har allerede tanker om å gi samme opplevelse til min bror,” avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjonstest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar