Christel (28) fikk oppleve lyden av naturens ro i vakker natur med tandemdresin

Det er mange unike måter å utforske naturen på, som å hoppe ut av et fly i fallskjerm, surfe gjennom bølgene blå, rappelere ned fjellklipper, sette utfor med skiene på bena, eller lignende. Så har du også de mindre «skumle» og ekstreme måtene, som for eksempel tandemdresin.

Christel fra Bryne fikk opplevelsen, Tur med tandemdresin i bursdagsgave av sin mann. “Opplevelsen var fin, og været var flott, noe som gjorde at vi fikk nyte naturopplevelsen til det fulle,” forteller Christel.

Har du prøvd å utforske nature med en tandemdresin før?

Synet av vakker natur

“Vi valgte den lengste turen som går fra Figgjo. Vi ble raskt lært opp med god hjelp av en av de ansatte, før han sendte oss ut på en tandemdresin i retning Foss-Eikeland. Turen bort hadde litt nedoverbakke, så for det meste kunne vi sette oss til rette og bare ta inn den vakre naturen rundt oss,” forteller Christel.

Høres det ikke behagelig ut?

Lyden av naturens ro

“Farten ble overraskende høy. Turen tilbake måte vi trå mer, men syklene er lette å trå på så det ble ikke veldig tungt. Kroppen fikk likevel jobbet litt,» smiler hun. «Det beste med turen var å se den vakre naturen på en fin høstdag med frisk luft og sol. Det var mange fine farger på trærne og bekken som rant ved siden av. Litt lyd kom fra syklene, men ellers var det bare lyden av naturens ro rundt oss, hvor det bare var oss to på tur. Veldig fint,” forteller en fornøyd 28-åring.

“Alt i alt var det en veldig fin opplevelse å nyte sammen, bare oss to. Bare å nyte stillhet og natur er jo helt fantastisk. Det ble en overraskende fart også, men det var gøy for oss begge!” avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du en du vil ta med på en beroligende reise i naturen?  Nyt utsikten av vårt vakre land fra en dresinsykkel, nærmere naturen kommer man ikke! Denne opplevelsen er for to personer, og passer for alle.

  • Oppdag Norge fra dresinsykkel med plass til to
  • Passer for alle med normal fysikk
  • En vakker naturopplevelse

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar