Charlotte (30) fra Oslo nøt en latterlig morsom kveld på stand up

Stand up er en opplevelse som passer for utrolig mange mennesker, uavhengig av andre interesser og hobbyer. De aller fleste setter tross alt pris på å kunne unne seg en god latter, og et stand up show er en ypperlig måte å oppnå akkurat det. Bare spør Charlotte (30) fra Oslo! Hun fikk gavekort på Stand Up-kveld for to i gave av storesøsteren sin.

Kjenner du noen som hadde digget en kveld med stand up?

“Opplevelsen var overraskende bra”

“Jeg var så heldig å få gavekort på opplevelsen Stand up-kveld for to av min storesøster i 30.årsgave. Opplevelsen var overraskende bra, og jeg anbefaler den absolutt!,” innleder Charlotte entusiastisk.

“Det beste med den var at jeg kunne overraske min bestevenninne også med å si at jeg skulle ta henne med på stand up siden gavekortet gjaldt for to personer,” fortsetter hun.

En kveld fylt med latter og hygge – kan det bli bedre?

“Sitter igjen med en god følelse”

“Jeg sitter igjen med en god følelse fra opplevelsen, da den faktisk sjokkerte meg med de forskjellige komikerne som kom på scenen. Det glemmer jeg aldri,” sier hun med et stort smil.

“Personlig syns jeg at det å få en opplevelse i gave er det beste jeg kan få. Det setter jeg alltid stor pris på. Jeg kommer garantert til å gi bort en slik opplevelse til noen andre jeg er glad i!” legger Charlotte til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Lurer du på hva du skal gi kjæresten i bursdagsgave? Eller til foreldrene dine som aldri ønsker seg noe? Gi lattermusklene en treningsøkt og unn noen du er glad i en minnerik opplevelse med stand up-kveld for to! Dette er den perfekte kvelden for god kvalitetstid med latter og glede.

  • Billetter for to personer til en morsom klubbkveld
  • Hyppige forestillinger
  • En konferansier, og tre-fem komikere
  • Morsomme komikere som gir alt på scenen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar