Celine (24) og kjæresten hadde en herlig opplevelse i Mikrohyttene

Vakker natur, fuglekvitter, lukten av grillmat på bålet og en sjarmerende og innbydende hytte. Hva er vel bedre enn å nyte det nostalgiske og sjarmerende hyttelivet som skandinavia er så kjent for?

Det er sesongen for hyttekos, og det kan Celine og kjæresten si seg ganske enige i!

«Et veldig, veldig vakkert syn»

Celine fra Bærum ga en natt i Mikrohyttene i gave til sin bedre halvdel. Her delte de en kjempefin opplevelse. “Det beste var å kunne trekke seg tilbake og slappe helt av i flotte omgivelser.” De satte seg ned på plattingen utenfor hytta, litt etter de ankom, for å nyte den flotte kvelden, synet av den fantastiske utsikten og lyden av fuglene som sang til hverandre. “Vi satt lenge, spilte spill, drakk vin og pratet før vi omsider tente bålpanna og lagde deilig grillmat. Vi satt her helt til solnedgangen malte himmelen rød. Det var veldig, veldig vakkert!”

Det vil jeg tro satte den romantiske stemningen ganske bra!

Et herlig minne

Celine og kjæresten sitter igjen med herlige minner i etterkant. Minner fra å gjøre noe litt utenom det vanlige, og det å sitte med kjæresten og kjenne varmen fra bålpannen mens de lyttet til musikk på høyttaleren og nøt det vakre synet av solnedgangen var vel noe av det beste med hele opplevelsen.

Om opplevelsen

Leter du etter et begivenhetsrikt eventyr til en du er glad i? Da vil Natt i Mikrohyttene for to passe helt perfekt! Overrask med en unik hytteopplevelse for to i vakre omgivelser. Dette er en herlig gave til kjæresten eller en god venn som ønsker en koselig opplevelse sammen. Det vil bli en opplevelse helt utenom det vanlige!

  • En magisk hytteopplevelse utenom det vanlige
  • Velg mellom tre sjarmerende hytter
  • Rengjøring av hytte og sengetøy er inkludert

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar