Cecilia (23) fra Oslo traff blink på skytebanen med sin gode venninne – “Jeg klarte å skyte fra 100 meter og treffe blinken med 94 poeng av 100 mulige!”

Det er noe magisk med lukten av kruttrøyk, lyden av riflesmell og ikke minst synet av blinken som treffes. Med skytebanens skogkledde bakgrunn får man mer enn nok adrenalin, til tross for at skytingen gjennomføres i trygge omgivelser. Det kan Cecilia (30) fra Oslo bekrefte. Hun fikk nemlig gavekort på Riflepakken for to fra sin gode venninne!

Tror du at Cecilia traff godt med skuddene sine?

En fin og unik opplevelse i godt selskap

“Jeg fikk Riflepakken for to av min gode venninne Kitty Illerød i bursdagsgave da jeg fylte 23 år i november,” innleder Cecilia. “Måten jeg fikk den på var veldig hyggelig. Hun ga meg den i en tykk konvolutt. Jeg skjønte ikke helt bildene som var i konvolutten før jeg leste brevet som fulgte med,” innrømmer hun lattermildt. 

“Bildene hun hadde lagt oppi var ulike typer våpen og en dame som stod og skjøt. Jeg har en veldig omtenksom venninne, med andre ord!” legger hun til med et smil.

“Det var en veldig gøy gave, og en fin og unik opplevelse. Det beste med opplevelsen var at jeg fikk være med venninnen min og gjøre noe vi til vanlig ikke hadde gjort sammen. Det er gøy å oppleve nye ting med fine mennesker og gode venner,” fortsetter hun.

Det er vi helt enige i, Cecilia!

En god instruktør bidrar til en ekstra god opplevelse

“Vi kjørte til Losby skyteklubb på formiddagen og var der i ca. 2 timer med en instruktør. Instruktøren tok veldig godt vare på oss og brukte god tid på å forklare oss hvordan vi skulle skyte og også litt om de ulike riflene. Han var mye av grunnen til at vi fikk en såpass god opplevelse, tror jeg, fordi han opplevdes som veldig trygg og kunnskapsrik,” forteller hun. 

“Vi startet aller først med å skyte fra 100 meter med ulike rifler, før vi beveget oss videre til 200 meter. I alt fikk vi prøve fire ulike rifler. Det er vanskelig å huske navnene på de, men de varierte i vekt og type,” sier Cecilia.

Hvem kunne du tenke deg å ta med på skytebanen?

“På en skytebane er naturligvis sikkerhet en veldig viktig del, dette fikk vi også opplæring i. Instruktøren vår tok sikkerheten på aller høyeste alvor og vi hadde på oss hørselvern under hele økten,” fortsetter hun. 

“Helt på slutten av timen fikk vi en liten ekstra bonus fra et av medlemmene fra klubben. Vi fikk nemlig prøve å skyte med en revolver fra 25 meters avstand!” gliser hun.

94 poeng av 100 mulige er ikke dårlig

“Alt i alt var det en veldig minnerik og gøy dag som jeg kan anbefale videre,” forteller Cecilia. “Jeg sitter igjen med gode minner og en følelse av mestring.”

“Det var veldig gøy å lære om ulike rifler og teknikker på hvordan man skyter på best mulig måte. I tillegg var det også ekstremt gøy å klare å treffe noen ganger! Et godt minne for min del var at jeg klarte å skyte fra 100 meter og treffe blinken med 94 poeng av 100 mulige,” sier hun stolt.

“Jeg synes det var en utrolig fin gave å motta og absolutt noe jeg kunne tenkt å gi videre også!” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Lyst til å overraske noen som er glad i skyting, eller som kanskje ville likt å prøve det, med en spennende gave? Da er riflepakken for to den perfekte opplevelse! Her kan man ta med seg en venn eller bedre halvdel for å svi av litt krutt på skytebanen. Vær forberedt på at når man er to, er det fort gjort at konkurranseinstinktet dukker opp.

  • 2 timer full av krutt på skytebanen
  • Opplev mestringsfølelsen av å treffe blink med rifle
  • Lær å bli en bedre skytter fra en dyktig rifleskytter

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar