Carl-Henrik (24) fra Oslo tok med faren sin på rundflyvning – “Opplevelsesgaver er den beste tilnærmingen når man skal gi gave!”

Kjenner du noen som hadde elsket frihetsfølelsen som følger med det å fly? Å sveve høyt blant skyene og se hvor liten verden blir når man kommer opp i luften? Noen som setter pris på å få se land og strand fra et helt annet perspektiv? Da bør du gjøre som Carl-Henrik (24) fra Oslo! Han kjøpte nemlig et gavekort på Rundflyvning til faren sin, slik at de kunne gjøre noe sammen. 

Kunne du tenkt deg en liten flytur?

“Det var en fantastisk kul opplevelse” 

“Jeg kjøpte gavekort på Rundflyvning i gave til min far som ble gitt slik at jeg og han kunne få en felles opplevelse. Vi tok en flytur over Oslo,” forteller Carl-Henrik. 

“Det var en fantastisk kul opplevelse. Muligheten til å fly over Oslofjorden i et lite fly er noe jeg anbefaler til alle! Detaljene en får med seg, samtidig som det bare er de en tar med og sjåføren som er tilstede, så blir det en ufattelig god og unik opplevelse,” sier han med et stort smil.

Å se Oslofjorden fra lufta – frister det?

“Opplevelsesgaver er den beste tilnærmingen når man skal gi gave!”

“Jeg sitter igjen med at det å gi opplevelsesgaver, slik dere tilbyr, nok er den beste tilnærmingen når man skal gi noen noe!” fortsetter Carl-Henrik. “Å gi en opplevelse i gave er det beste. Gjenstander kan falme, bli ødelagt eller miste verdien sin. Et minne, derimot, forblir sterkt.”

“Opplevelsesgaver er noe jeg både tar imot og noe jeg selv gir bort. Jeg har allerede benyttet denne nettsiden flere ganger for å gi gaver, så det kan jeg anbefale på det varmeste,” avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en adrenalin-junkie som setter pris på uforglemmelige opplevelser? Da kan du glede dem med dette fyrverkeriet av en gave! Pakken byr på en halvtimes flytur hvor man sitter på med en erfaren flyver, og opplevelsen skreddersys etter gavemottakers ønske. Piper Archer-flyet har plass til tre passasjerer, så sørg for å dele eventyret med andre!

  • Opplev 30 herlige minutter i lufta
  • Flyopplevelse for tre personer over spektakulært norsk landskap
  • Iaktta kjente omgivelser fra et fugleperspektiv
  • En uforglemmelig og adrenalinfylt opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar