Carina (24) – «Vi er begge veldig glad i vin, så det beste var å kunne dele opplevelsen med min bestevenninne.»

Kjenner du noen som kunne tenke seg å lære mer om vin? Kunne du kanskje tenke deg det selv også? Vinsmaking er en morsom aktivitet å gjøre sammen med noen man er glad i. Hva er vel bedre enn å ha kunnskapen til å kunne servere den perfekte vin når man inviterer på middagsselskap?

Eller til ost- og vinkvelden med sine venner?

Frister til gjentakelse

Carina (24) ga opplevelsen, «Vinsmaking» i gave til sin bestevenninne, i anledning hennes bursdag. «Vi opplevde begge vinsmakingen som en god og vellykket opplevelse som frister til gjentakelse,» sier Carina. «Kursholderen var meget dyktig og engasjerende å lytte til.»

«Det beste med opplevelsen var nok å kunne dele den med min bestevenninne,» smiler hun. «Vi er begge svært glad i vin, og da er det ekstra morsomt å faktisk ha litt kunnskap om vinen man drikker. Det er også gøy å ha flere alternativer å velge mellom når man har lyst til å prøve noe nytt,» sier Carina.

Kunne du tenkt deg å ta med en venn på vinsmaking?

Lukt, smak og aroma

«Det ble først sagt noe historisk om tradisjonelle vinland i motsetning til nye «up and coming» vinland. Vi fikk lære hva som stod i fokus før i tiden, og hva som står i fokus nå,» forteller Carina videre. «Vi lærte også om hvordan forholdene for druedyrkingen har betydning for smaken av vinen, samt hvilke smaker og aromaer som er særlig utpreget for de forskjellige druene og stedene. Deretter skulle vi analysere farge før vi luktet og smakte på de forskjellige vinene,» forteller hun. «Dette gjorde vi for å se om vi kunne ense noen forskjeller,» sier hun smilende.

Kunne du tenke deg å lære om de forskjellige smakene i et vinglass også?

En ny favorittvin i samlingen

«Jeg sitter igjen med en svært sosial og hyggelig opplevelse, og ikke minst mye mer informasjon om vintyper og druer enn hva jeg hadde fra før. Jeg fikk også en ny favoritt-hvitvin i forbindelse med dette kurset,» smiler Carina.

«Venninnen min synes det var en super opplevelse, men også en svært flott gave å få. Vi har allerede diskutert om dette er noe som skal gis andre veien, altså fra henne til meg, neste gang. Å få en slik opplevelse i gave – i hvert fall man når man interesserer seg mye for vin og er glad i vin – er helt ypperlig,» smiler Carina. «Det er både sosialt, lærerikt og spennende, avslutter hun.»

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om vinsmaking her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar