Camilla (32) fra Holmestrand ga gavekort på RIB safari i bursdagsgave til søsteren sin, og ble med selv

Det å høre vannet bruse bak båtmotoren, kjenne den friske brisen langs kinnene og føle vinden børste langs håret vil gi en herlig energi! 

Bare spør Camilla (32) fra Holmestrand og søsteren! Camilla kjøpte nemlig gavekort på RIB safari i bursdagsgave til søsteren sin, og var så heldig at hun fikk bli med selv.

Hvem ville du tatt med deg på RIB Safari?

“Det beste med turen var farten og guiden

“Jeg kjøpte gavekort på RIB safari i bursdagsgave til søsteren min,” innleder Camilla.

“Opplevelsen var veldig fin, bortsett fra at den ble ca. 40 minutter forsinket fordi guiden måtte reparere et hull i båten, som igjen gjorde at vi gikk glipp av bølgene fra Color Line, som var veldig kjedelig. Men til tross for det var det en veldig fin tur,” fortsetter hun.

“Axel var en kjempeflink og artig guide med mye kunnskap om området. Det beste med turen var farten og guiden,” legger hun til med et smil.

Frister det med en forrykende tur på sjøen?

“En minnerik og artig opplevelse sammen med søsteren min”

“Jeg fikk oppleve en minnerik og artig opplevelse sammen med søsteren min. Det var morsomt med litt fart, og en fin opplevelse å utforske Drøbaksundet,” sier Camilla.

“Nå var det ikke jeg som fikk opplevelsen i gave, men jeg hadde blitt veldig glad om jeg hadde fått det. Og jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv – det har jeg jo allerede gjort,” avslutter hun med et glimt i øyet.

Om opplevelsen

Kom tett på naturen og opplev vår vakre skjærgård suse forbi i forrykende fart! RIB safari er en fantastisk gave å gi til den som liker fart og spenning, men som også vil bli bedre kjent med farvannet rundt byen sin og alle dens perler. Ta med deg en god venn og utforsk fjorden mens adrenalinet pumper – RIB safari må bare oppleves!

  • Se fjordens perler i en hastighet på rundt 50 knop
  • Lån av alt nødvendig utstyr inngår
  • Turen i Oslo og Drøbak varer i 1,5 timer
  • Turen i Trondheim varer i 3 timer
  • På resterende steder varer turen i rundt 1 time

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar