Camilla (28) – ”Det var godt å kjenne kroppen slippe taket og bare flyte stille mellom tid og rom sammen med min kjære.”

Ingen bekymringer eller stress. Ro i sinnet, kroppen eller begge deler. Ja takk? Avslapping er en av de beste følelsene som finnes, spør du meg – og det fører vanligvis til andre gode følelser som lykke og selvtillit. Kroppen din reagerer også når du slapper av. For eksempel kan musklene dine være mindre anspente og mer fleksible.

Hva er det som får deg til å slappe av?

En avslappende opplevelse for kroppen

Camilla Sofie fra Bergen fikk opplevelsen Parfloating i bursdagsgave av sin samboer. “Opplevelsen var utrolig bra; så avslappende og godt for kroppen!” sier Camilla Sofie. “Det beste var å gjøre noe nytt som vi ikke hadde gjort før,” smiler hun.

Når var sist du gjorde noe nytt med din kjære?

“Vi følte oss så bra og forfriskende etterpå”

“Vi kom inn på floating-senteret hvor vi ble møtt av en hyggelig mann som tok godt imot oss. Han viste oss rundt, og forklarte hvordan alt fungerte. Vi fikk en god gjennomgang av alt vi måtte huske på å gjøre både før og etter. Dette gjorde opplevelsen trygg og god,” forteller Camilla Sofie.

Kjenner du noen du kunne tenke deg å prøve Parfloating med?

En super gave som byr på positive minner

“Vi sitter igjen med bare positive minner fra opplevelsen. Det var godt å kjenne kroppen slippe taket og bare flyte stille mellom tid og rom, og å få slappet helt av. Vi følte oss så bra og forfriskende etterpå. Dette var en super gave og absolutt noe jeg kan gi videre til andre!” avslutter 28-åringen med et smil.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket. Uansett vil dette bli en herlig par-opplevelse!

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om Parfloating her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar