Britt koste seg med deilig sjømat for to sammen med sin mann – “En alle tiders kjekk restaurantopplevelse”

Kjenner du noen som er glad i sjømat? Noen som hadde satt pris på å få nyte et bedre måltid rett ved vannkanten? Det gjorde nemlig barnebarna til Britt og mannen, som ga dem et gavekort på Sjømat for to i anledning en stor rundedag de hadde.

Tror du måltidet ga mersmak?

Hyggelige omgivelser og god stemning

“Min mann og jeg fikk et gavekort på Sjømat for to fra barnebarna i forbindelse med at vi hadde en stor rundedag,” forteller Britt. “Det var veldig lett å bestille bord, vi fikk svar med en gang, og vi fikk booket akkurat den datoen og tiden vi ønsket.”

“Det var veldig hyggelige omgivelser, mange andre glade gjester og generelt godt stemning i lokalet. I tillegg har jo restauranten byens beste utsikt rett over til Bryggen, og oppover til Fløyen,” legger hun fornøyd til.

God mat og idyllisk beliggenhet – kan det bli bedre?

“En alle tiders kjekk restaurantopplevelse”

“Det var en alle tiders kjekk restaurantopplevelse, med god service og veldig god mat. Vi kommer veldig gjerne tilbake,” understreker hun med et stort smil.

“Gavekort på opplevelser er en utrolig kjekk gave å få for alle oss som ‘har alt’. Vi kommer til å gi dette i gave til familie og venner når de har noe å feire, uten tvil!” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Har du en kjæreste eller venn som elsker mat og har en forkjærlighet for havets delikatesser? Da er «Sjømat for to» den perfekte gave! Dette er en luksuriøs matopplevelse som vil få tennene til å løpe i vann, med en herlig treretters. Skjem bort noen du er glad i med et smakfullt måltid!

  • En kulinarisk opplevelse for to
  • Opplev sjømat av beste kvalitet
  • En ferdigstilt treretters meny bestående av forrett, hovedrett og dessert
  • Oppdag en livlig atmosfære med Fisketorget som bakteppe

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar