Bjørn (60) og hans kone fikk en romantisk middag i Fredrikstad. – «Koselig og mange gode smaker. Anbefales sterk!»

En god middag, noe godt i glasset, flammende stearinlys, gode samtaler og fabelaktige kokker. En romantisk date byr på de gode øyeblikkene man ikke skal ta for gitt. Men hva med å overraske med noe ekstra? Som å oppdage en ny by sammen? Perfekt for en stille hånd i hånd-tur.

Tror du din kjære ville satt pris på en slik overraskelse?

En romantisk middag i gamlebyen

I forbindelse med at vi giftet oss for nesten to år siden fikk vi et åpent gavekort fra noen av bryllupsgjestene. Vi valgte da å legge opplevelsen til «En spaweekend i Sverige og gledet oss masse til den turen – men så slo koronaen inn,» forteller Bjørn. Noe som gjorde at Sverige ble stengt ned, og forble stengt for oss nordmenn i lang tid fremover,» fortsetter han. «I forbindelse med at vi ønsket en weekend i Fredrikstad ved en annen anleding byttet vi gavekortet til en «Romantisk middag» i gamlebyen Fredrikstad i stedet.»

Hvordan tror du opplevelsen deres ble?

 

Koselig, mettende og gode smaker – sterkt anbefalt

«Gavekortet inneholdt en femretters middag med vin inkludert. Det var veldig koselig og mange gode smaker. Ble veldig mett – anbefales sterkt,» sier Bjørn. Vi spiste som sagt i gamlebyen, hvor vi hadde lagt hele helgen vår. Fantastisk sted!»

«Vi hadde en fin tur i byen før vi gikk bort til restauranten og fikk matopplevelsen som var bestilt. Det ble servert gravlaks med tunfisksmørbrød, soppsuppe med blekksopp, hamburger, indrefilet med stekte poteter og grønnsaker og pannacotta til dessert, samt vin til maten,» smiler Bjørn.

Når var sist du tok med din kjære ut på en romantisk middag?

En fornøyelig opplevelse

«Vi er veldig fornøyd med hele opplevelsen,» sier Bjørn. «Både restauranten og YouWish som var veldig imøtekommende med å utsatte fristen da Koronaen slo inn, slik at vi fikk brukt gavekortet,» fortsetter han. «Vi har brukt YouWish flere ganger som gave til slekten og vi har fått mange gavekort selv. Alltid fornøyd med opplevelsene. Vi har blant annet vært på pistolskyting; det er noe vi ellers aldri hadde prøvd uten YouWish opplevelser,» avslutter han.

Om opplevelsen

Fortjener kjæresten din en ekstra oppmerksomhet? Hvorfor ikke overraske med en romantisk middag for to? Her vil smaksløkene imponeres av en nydelig komponert middag og god drikke. Romantikken vil fylle rommet mens man nyter kvalitetstid i en avslappende atmosfære. Et velfortjent avbrekk fra hverdagens mange gjøremål venter!

  • En nøye komponert middag og vinpakke for to
  • Sammensatt av lidenskapelige kokker
  • Et glass forfriskende musserende inkludert
  • Nyt kvalitetstid i romantiske omgivelser

Les mer om «Romantisk middag» her>


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar