Bjørg (70) – “Det var herlig å sovne til lyden av bølgeskvulp i et luksustelt.»

Camping er en opplevelse mange liker, ettersom skjønnheten i naturen er unektelig inspirerende. Men for mange kan trekking ut i naturen være litt for robust for de som ikke er vant til å slå telt. Så hva med de som vil sove under stjernene, men ikke i en tett sovepose? Da er glamping svaret! Glampimg er «glamorøs camping,» – med andre ord en luksuriøs måte å komme seg ut i det store utendørs mens man beholder «hjemmet.»

Kjenner du noen du kunne tenke deg å dra på glamping sammen med?

En herlig opplevelse i strandkanten

Bjørg fra Grong mottok opplevelsen “Glamping” på Stokkøya. “Jeg fikk turen i gave i anledning min bursdag. Giverne var mine flotte kollegaer ved Familiebasen i Grong kommune,” sier Bjørg.

“Det var herlig å sove i dette luksusteltet som var flott utstyrt og hadde en veldig god seng. Det var også herlig å sovne til lyden av bølgeskvulp fra stranden,” smiler Bjørg. “Maten og serveringen på strandbaren var også helt topp. Totalt sett en fin opplevelse, som jeg absolutt vil foreslå til andre,” sier hun. “Det var flott å få en slik opplevelsesgave.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som byr på det lille ekstra? Da er Glamping et herlig alternativ! Gi bort en glamorøs campingopplevelse i et flott telt til noen du er glad i! Våkne opp til fuglekvitter og solskimmer på teltduken, og opplev den unike stemningen når teltet lyser i kveldsmørket. En perfekt gave til kjæresten eller en god venn!

  • Glamorøs camping i nydelig natur
  • Flotte telt med gode senger, dyner og vedovn
  • Kort vei til alt av fasiliteter

Les mer om “Glamping” her>


Publisert

i

, , , ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar