Birthe (23) og kjæresten fikk lære om- og smake på Bergens fine historie sammen.

Interessant historie, koselig selskap og noe godt i magen – Birthe fra Bergen ga opplevelsen, Kulinarisk matvandring til sin amerikanske kjæreste i bursdagspresang.

“Opplevelsen stod til over all forventning! Spennende historier, herlig mat og mange fine besøkssteder. Det beste på hele opplevelsen var nok vaflene på BarBarista – den kuleste baren i Bergen sentrum! Det var også veldig spennende med historien og den gode ølen vi fikk i en eldgammel kjellerpub,” forteller Birthe.

Fikk du også lyst på vaflene Birthe snakker om?

En dag toppet med godt humør

“Guiden vi hadde var helt nydelig. God formidlingsevne både på norsk og engelsk, mye kunnskap om Bergens historie og den tradisjonelle maten, og så var hun full av godt humør! Helheten i jobben hun gjorde toppet virkelig opplevelsen, forteller Birthe med glitrende øyne. Birte og kjæresten syntes dette var den perfekte introduksjon til hva Bergen har å by på av tradisjonell mat og historien bak.

Med andre ord, en opplevelse som er interessant for både lokale og turister.


Et storfornøyd bursdagsbarn

“Minnene jeg sitter igjen med er av et storfornøyd bursdagsbarn, som jeg fikk lære om- og smake på Bergens fine historie sammen med,” smiler Birthe. “Jeg kunne gjerne tenke meg å få noe lignende i gave – og selvfølgelig gi bort igjen! De aller kjekkeste gavene er opplevelser som dette – absolutt den ideelle gaven, spør du meg.”

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i gode, lokale råvarer? Da vil kulinarisk matvandring være et herlig gavealternativ! Ta med familien, en god kompis eller venninne på en vandring med gode smaker på ulike stoppesteder i byen. Dette er en hyggelig matopplevelse!

  • Opplev byens kulinariske side
  • Rundt 3 timer vandring med sertifisert matguide
  • En rolig og behagelig fottur

Les om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar