Birgitt (59) – «Hundekjøring bør alle oppleve. Det er som balsam for sjelen.»

Kjenner du noen som har drømt om å prøve hundekjøring? Da bør du gjøre som sønnen til Birgitt fra Gjøvik. Han ga henne nemlig opplevelsen «Hundekjøring» i julegave. «Opplevelsen var helt fantastisk,» forteller Birgitt. «Jeg og min samboer måtte dele på å stå bak på sleden men den beste delen var når jeg kjørte selv,» smiler hun.

Kunne du tenke deg å kjøre selv eller å sitte på?

En opplevelse i seg selv

«Vi kjørte med spann som ble trukket av åtte hunder hver,» forteller Birgitt. «Vi kjørte 15 km på Sjusjøen i helt fantastisk vær! Det å stå bak å styre hundespandet og lytte til lyden av hundene som dro, i tillegg til stillheten rundt, er virkelig en opplevelse i seg selv,» forklarer Birgit. «Etter turen koste vi oss i lavvoen med kaffe og kakao.»

«Jeg sitter igjen med bare gode minner i etterkant av turen. En sånn tur bør alle oppleve – det er som balsam for sjelen,» sier Birgitt. «Det var et veldig fint opplegg og absolutt noe jeg vil gi bort videre ved en senere anledning,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • Fantastisk turopplevelse
  • Mellom 5-8 kilometer kjøring
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar