Bibiana (57) og Vidar Larsen (60) fikk sove på det hjemsøkte hotellrommet 216. – “Vi tror dette er den beste gaven vi har fått.”

Tror du på spøkelser? Spøkelseshistorier er interessante nettopp fordi du kjenner at du lever. Det ligger en spenning i hva disse historien bærer på; de holder på noe underlig som ingen kan svare på. Kanskje de til og med bærer på noe utenfor vår verden?

Hadde du turt å sove i et hjemsøkt rom for en natt?

«Den grå dame» i hotellrom 216

Bibiana og Vidar fra Fredrikstad mottok opplevelsen “Spøkelsesnatt rom 216” av deres sønn til jul. “Vi fikk et koselig rom med flott utsikt på Hotell Wassilioff. Vi koste oss i restauranten med gode venner og god mat, og vi sov godt gjennom hele natten i god seng,” forteller Bibiana. “Den grå dame lot oss være i fred,” legger Vidar til med et smil.

Kunne du tenke deg å sove på rom 216?

“Det lå mye omtanke i valget av opplevelsen”

“Stavern er en fin by for en weekend-tur med masse gallerier og turmuligheter og en strand om man vil ta seg en dukkert,” forklarer paret. “En opplevelse er virkelig et genialt gavetips til noen som har alt. Vi ble begge utrolig overrasket og glad for denne gaven. Det lå mye omtanke i valget av opplevelsen. Vi tror dette er den beste gaven vi har fått, og absolutt noe vi kunne tenke oss å gi bort til en spesiell anledning,” avslutter de fornøyd.

Om opplevelsen

Det er ikke sikkert man får sove uforstyrret natten igjennom på rom 216. For 300 år siden fikk livet til den unge tjenestepiken, Elise, en tragisk slutt og sies å gå igjen i Stavern.

  • Overnatting i rom 216
  • Historisk og sentralt hotell
  • Frokost inkludert
  • Opplevelse for to

Les mer om “Spøkelsesnatt rom 216” her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar