Benjamin (18) tok med seg kjæresten på kinodate – «Det viste seg og være et bra valg!»

Hvorfor liker man å gå på kino? Når jeg stiller meg selv det spørsmålet sitter jeg igjen med selve følelsen av å sitte i en kinosal. Du vet… Det å føle menneskers reaksjon til filmen; høre mennesker le; kjenne stolen riste når personen ved siden av deg skvetter, så du skvetter litt ekstra selv; lytte til den hjerteskjerende filmmusikken og virkelig leve deg inn i en helt annen verden enn din egen.

Hva liker du best med å være på kino?

Valentines Date i kinosalen

Benjamin fra Sveio fikk et åpent gavekort fra YouWish i julegave av sin mor. Han visste med en gang hvilken opplevelse han ønsket seg. «Jeg valgte opplevelsen «Kinodate» som jeg tok med kjæresten min på for å feire Valentines Day,» forteller Benjamin. «Det viste seg å være et bra valg,» smiler han. «Servicen på kinoen, samt gavekortet fra YouWish var rett og slett upåklagelig!»

For en koselig date night, er du ikke enig?

Sitter igjen med bare gode minner

«Minnene jeg sitter igjen med fra YouWish og kinoopplevelsen er bare gode!» smiler Benjamin. «Jeg anbefaler virkelig YouWish og dette er noe jeg selv kommer til og gi bort i fremtidige anledninger,» avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter noe koselig å ta med din kjære på? Da vil kinodate for to være et herlig alternativ! Film og date er praktisk talt perfekt sammen. Ingenting er som å synke ned i gode seter og drømme seg inn i filmverdenen. Det er en herlig unnskyldning til å kose seg med en man er glad i!

  • Kinodate for to personer
  • En valgfri kinobillett
  • En hyggelig, behagelig eller spennende filmkveld

Les mer om opplevelsen her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar