Beate (52) fikk en lærerik og morsom kveld med vinkurs og smaking

Er du en god vinkjenner? Eller er det ikke alltid like lett å vite hvilken vin du skal kjøpe inn for middagsselskapet med vennegjengen? Da vil man jo imponere ekstra greit, er du ikke enig? Beate Stinessen fra Oslo fikk opplevelsen, Vinkurs og smaking i gave fra sin mor, far, sønn og svigerdatter.

Tror du kurset stod til forventningene?

En imponerende dyktig kursleder

“Dette var en virkelig artig kveld. Noe kunnskap om vin hadde jeg fra før, men jeg lærte også mye. Kursleder var imponerende dyktig og fikk formidlet en hel masse på de 3 timene det varte. Det beste var å lære om forskjellige typer vin slik at jeg senere kan lese på etikettene og enklere vite hva jeg skal kjøpe,” forteller Beate.

Det blir ikke en like lang tur på Vinmonopolet neste gang vil jeg tro!

Smaksprøver av virkelig god vin

“Kurset ble holdt i et fint og lyst lokale, hvor det var helt fullt med deltakere – jeg tror det var litt i overkant av 30 stykker der,» sier Beate. «Vi fikk masse forskjellige smaksprøver av virkelig god vin. Kursleder tok oss gjennom både regioner, vintyper, smaker og klassifiseringer av vin. Kurset var akkurat passe balansert mellom informasjon og smaking. Det var veldig morsomt å lære seg å smake,” sier Beate med et smil.

Kunne du tenke deg å ta med deg en god venn å lære med om vin?

En lærerik og morsom kveld

“Jeg er kjempefornøyd med denne opplevelsen, og synes det var en lærerik og morsom kveld med mye god vin. Jeg kan en hel del mer om vin nå, så kurset var veldig informativt. Det var en veldig god ide å gi meg dette kurset – en kjempefin gave. Jeg planlegger å gi bort opplevelser i gave selv,” avslutter en fornøyd Beate.

Om opplevelsen

Kjenner du en som interesserer seg for vin og dens forskjellige smaker? Da vil et gavekort på vinkurs med smaking av franske eller italienske viner være helt perfekt! Her vil mottaker selv få velge tema. Overrask mor, far eller søsken med et dypp inn i vinens verden – det vil bli en herlig smaksopplevelse!

  • Velg mellom fransk eller italiensk vin som tema
  • Svært dyktig vinekspert leder vinkurset
  • Lær om klima, jordsmonn og druesorter
  • Smakstrening av relevante viner

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar