Beate (50) fra Oslo fikk prøve seg på elvepadling i Akerselva – “Utrolig vakkert og stemningsfullt”

Følelsen av å gli over vannet, spennende utfordringer man møter på veien, lyden av padleårene som jobber mot vannet og følelsen av å være i ett med naturen. Kajakkpadling kan garantere en hyggelig og morsom opplevelse. 

Kan man padle i Akerselva?

Ja! Bare spør Beate (50) fra Oslo, som fikk gavekort på Elvepadling i Akerselva til 50-årsdagen!

En spennende og annerledes opplevelse

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen, ‘Elvepadling i Akerselva’ fra mine barn i anledning min 50- årsdag. Det var en spennende og noe annerledes opplevelse,” forteller Beate.

“Det beste var spenningen på fikk kjenne på på elva, og de små ‘strykene’ underveis. Det var også flott å komme ned mot Bjørvika, Munchmuseet og Operaen,” fortsetter hun. 

Hvem ville du tatt med deg på tur ned Akerselva?

”Utrolig vakkert og stemningsfullt”

“Det beste minnet jeg sitter igjen med etter opplevelsen forekom i den lange tunnelen, hvor guiden vår sang noe fra en operette. Det var utrolig vakkert og stemningsfullt,” smiler Beate.

“Jeg syns det er veldig hyggelig å få en opplevelse i gave, da det blir et minne for livet. Og jeg kunne helt klart tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave selv,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sightseeing? Og i tillegg er glad i havet? Da vil Elvepadling i Akerselva være en herlig gave! Gjør bysightseeing morsommere – ta med en god venn, kjæresten eller pappa på en guidet padletur og opplev Oslo fra et helt nytt perspektiv. Dette er den perfekte opplevelse for å skape gode minner og kvalitetstid sammen.

  • Guidet tur ned Akerselva
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Kajakk og tilhørende utstyr inkludert i opplevelsen
  • Sightseeing i Oslo fra et nytt perspektiv

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar