Beate (50) fikk en ny og avslappende opplevelse på Floating

Du lukker øynene til en glitrende stjernehimmel. Alt du hører er hjertet ditt som banker lett, og pusten som slipper ut alt dagen, uken og kanskje måneden har bygget opp innvendig. Du er helt alene; det er bare deg og tankene dine. Tankene tar over lyden av hjertet og pusen din, og du merker at de flyter ut i noe som kjennes ut som verdensrommet. Plutselig flyter kroppen din ved siden av og du slapper av på en måte du aldri før har gjort. Du svever; du er i status zen.

Har du noen gang følt på en sånn type avslapning?

En ny og avslappende opplevelse

Beate fra Bærum fikk opplevelsen, «Floating» fra sin venninne i anledning hennes 50-årsdag. «Det var en ny opplevelse, men en avslappende opplevelse,» smiler Beate. «Det beste med opplevelsen må være å kunne ligge å flyte mens jeg så på stjernehimmelen, for så og lukke øynene og bare la alle tanker flyte,» forteller hun.

Kjenner du noen som kunne trengt et etterlengtet avbrekk fra hverdagen?

Utolig behagelig

«Det tok litt tid før jeg klarte å slappe helt av, men når det tilslutt gikk, var det utrolig behagelig å bare flyte rundt for seg selv,» forteller Beate. «Jeg sitter igjen med minner fra en behagelig og avslappende opplevelse som jeg godt kunne tenke meg å gjøre igjen,» smiler hun.

«Det er virkelig storartet å få en opplevelse i gave og absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi bort,» avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et pust i bakken? Da er det ingenting som er mer perfekt enn en Floating session! Gi bort en avstressende opplevelse til en du er glad i som fortjener et avbrekk i hverdagen. Under floating senkes produksjonen av stresshormonet kortisol og produksjonen av endorfiner økes, noe som hjelper kroppen å slappe totalt av. Dette er en deilig opplevelse som garantert vil øke overskuddet og konsentrasjonen!

  • Nyt en unik velværeopplevelse i flytetank
  • Avslappende og godt for kropp og sjel
  • Følelse av at man svever

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar