Barna til Åge (54) fra Lillehammer imponerte med tidenes julegave

Enten du sleder gjennom skogen eller ute i det frie landskapet… Overalt hvor du snur deg, er det skjønnhet rundt omkring i det snødekte landet. Den perfekte kombinasjonen av solen som glitrer på himmelen med snøfnugg som danser i luften og lander som et uberørt, friskt pulver på bakken.

Kan du gjette hvilken opplevelse jeg snakker om?

“Flott vintervær gjorde opplevelsen ekstra bra”

“Jeg fikk gavekort på Hundekjøring på Gausdal i julegave av barna,” forteller Åge.

“Opplevelsen var veldig hyggelig! Flott vintervær gjorde opplevelsen ekstra bra. Blå himmel, sol og glitrende snø. Veldresserte hunder som gjorde det de skulle, og vertskap som hadde god instruksjon før vi dro ut som gjorde at du følte deg trygg og godt ivaretatt,” smiler han.

Hvem ville du overrasket med hundekjøring?

“Dette er noe som frister til gjentagelse”

“Dette er noe som frister til gjentagelse – men da gjerne en lengre tur,” fortsetter Åge med et glimt i øye.

“Jeg syns det er veldig fint å få opplevelser i gave, når man i utgangspunktet har «alt». Og spesielt artig med hundekjøring – det er noe vi ikke hadde kommet på å kjøpe selv,” innrømmer han.

“Å gi bort en opplevelse i gave er noe jeg absolutt kunne tenke meg, og jeg har også gjort det før til andre familiemedlemmer,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • En fantastisk turopplevelse på 5-8 kilometer kjøring
  • Møt glade og ivrige hunder som elsker jobben sin
  • Opplev nærkontakt med spektakulær natur og herlige hunder
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar