Spennende gave til pappa

Audun (47) ble med kona på Spøkelsesvandring: – Det foregår mye rart i Oslo, som man ikke har innblikk i

Audun (47) fra Oslo og kona var med på Spøkelsesvandring for to denne høsten. Det er lett å bli skvetten i Oslos mørke gater, spesielt når man får vite mer om hva som har skjedd der i gamle dager. Denne opplevelsen foregår i den eldste delen av Oslo, rundt Akershus festning.
– Min kone fikk den av barna i morsdagsgave og tok med meg. Vi gledet oss og håpet det skulle bli en spennende og at vi skulle få lære mer om Oslo, forteller Audun til YouWish.no.
Spennende gave til pappa
Vandringen ledes av en erfaren guide og tar rundt to timer. Enten man tror på spøkelser eller ei, så er dette en spennende vandring med interessante fortellinger og besøk til flere av Norges eldste bygninger. Vandringen byr både på gamle skrøner og spøkelseshistorier, men det meste er sanne fortellinger om Oslos blodige historie. En spennende gave til pappa.

Spøkelsesvandring for to – en spennende gave til pappa og mamma

– Det var en veldig bra opplevelse. Vandringen ble ledet av en kjempeflink formidler. Og det jeg sitter igjen med i etterkant er at det foregår mye rart i Oslo, som ikke alle har innblikk i, sier Audun. 
Hva syns du om å få en opplevelse i gave?
– Dette er genialt konsept! Jeg har allerede gitt bort flere opplevelser, smiler han.

Om opplevelsen:

Gi bort en unik og spennende spøkelsesvandring for to som byr på grøssende byhistorie og besøk til flere av Norges eldste bygninger.
  • Skumle og mystiske fortellinger
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring
  • Besøk viktige steder i Oslos mørke historie
  • Gåsehudfremkallende opplevelser i hovedstadens mest hjemsøkte områder
Kjøp opplevelsen her 

Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar