Athanasios (46) fikk en avslappende kveld med god mat og profesjonell service

Har du noen gang tatt deg selv i å lande skikkelig på sofaen etter jobb? Og da mener jeg sånn skikkelig: du blir der hele kvelden og orker så vidt å reise deg opp for å ta deg noe å spise når du blir sulten. Eller kanskje du til og med bestiller Foodora? Den følelsen av å bare ligge på sofaen i en evighet føles så vanvittig deilig. Men så kommer morgendagen, du er tilbake på jobb og har like mye å gjøre som dagen før, så sofaen blir din beste venn igjen.

Kjenner du deg igjen?

Da er det kanskje på tide å ta seg et ordentlig pust fra hverdagen, som Athanasios og samboeren hans gjorde. Athanasios Tsifoutis fra Sandnes fikk middag for to i bursdagsgave fra samboeren sin. “Vi feiret bursdagen min ved å ta en barnefri middag som var stille, fredelig og veldig avslappende.”

Når var sist du tok deg et pust i bakken med en du er glad i?

Avslappende samtaler og profesjonell service

Athanasios og samboeren hans hadde begge en veldig hyggelig opplevelse fra start til slutt. De ble tatt godt vare på, servicen var fin og maten veldig god. “Vi hadde avslappede samtaler kombinert med god mat og veldig profesjonell service.”

Høres det ikke ut som den perfekte escape fra en ellers travel hverdag?

Gaven som aldri slår feil

Middag for to er gaven som aldri slår feil! En middag ute gir tid til å nyte maten og hverandres selskap, uten å måtte tenke på hvem som skal ta oppvasken etterpå. Opplevelsen inkluderer en hovedrett hver samt en enhet drikke, det kan være et glass vin, en øl eller mineralvann. Det er selvsagt mulig å kjøpe ekstra retter eller drikke på stedet.

“Det å få en opplevelse i gave var en veldig fin overraskelse. Jeg synes det er perfekt å gi til folk som «har alt.»

Om opplevelsen

Å kose seg med god mat ute på restaurant sammen med en man er glad i er noe alle setter pris på. Med dette gavekortet gir du bort kvalitetstid, en kveld uten forpliktelser og ikke minst et måltid med god mat og drikke. En perfekt gave til den som ikke ønsker seg noe!

  • Middag for to med en enhet drikke inkludert
  • Valgfri hovedrett
  • Flotte restauranter med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Les om opplevelsen her

 


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar