Astrid (67) overrasket kjæresten med en fantastisk italiensk middag

Er det lenge siden du unnet deg selv og din kjære en bedre middag ute? Hvor ingen av dere trenger å planlegge middagshandelen, forberede måltidet eller stresse med oppvasken etterpå? Da bør du gjøre som Astrid (67) fra Stavanger! Hun overrasket nemlig kjæresten med et gavekort på Italiensk for to til jul. 

Tror du middagen falt i smak?

“Vi hadde en fantastisk kveld”

“Det var jeg som søkte på nettet for å finne på hva jeg skulle gi til jul til kjæresten min. Det skulle være en del av julegaven,” innleder Astrid. 

“Vi hadde en fantastisk kveld, med meget god mat, store porsjoner og god vin. Veldig hyggelig bevertning med servitør som hadde meget god kunnskap om både mat og vin. Det setter jeg veldig stor pris på!” gliser hun. “Vi hadde en meget romantisk aften og god stemning.”

Kanskje du skal overraske din bedre halvdel med en italiensk middag?

“Blir nok ikke siste gangen jeg gir en slik gave”

“Jeg sitter igjen med gode minner om en veldig fin og vellykket kveld. Det blir nok ikke siste gangen jeg gir en slik gave. Det var meget vellykket,” fortsetter hun fornøyd.

“En opplevelse er jo flott å få også. Jeg hadde satt stor pris på å få noe slikt selv,” avslutter Astrid med et glimt i øyet.

Om opplevelsen

Er det på tide med litt kvalitetstid sammen med verdens beste venn eller søster? Da er opplevelsen Italiensk for to den perfekte gaven! Her får man nyte en velsmakende italiensk middag i godt selskap. Måltidet er laget av kun de beste råvarer, nøye plukket ut av dyktige kokker, og man velger selv blant et utvalg deilige hovedretter som gir mest vann i munnen. Her står god mat og hygge i fokus. Buon appetito!

  • Et nydelig måltid for to
  • En velsmakende hovedrett nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nyt kvalitetstid og et lite stykke Italia

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar