Åse (61) fikk oppleve å sykle nedlagte togskinner. “Jeg sitter igjen med minner fra en flott dresintur som jeg gjerne tar på nytt i bedre vær!»

Ta med en du bryr deg om gjennom spennende landskap; fra grønne skoger til øredøvende fossefall og imponerende stup! På en dresinsykkel vil dere få en opplevelse ulik noe annet da dere sykler nedover nedlagte togskinner.

Høres dette ut som noe som kunne passe perfekt for en du er glad i?

En opplevelse verdt å vente på

Åse fra Strømmen fikk et gavekort på opplevelsen “Dresinopplevelse med hotell” fra sine kollegaer i forbindelse hennes 60-årsdag. “Jeg har lenge hatt lyst å kjøre dresin, og ventet på at det skulle komme et slikt tilbud hos YouWish, spesiellt med overnatting. Da blir det litt mer ut av opplevelsen,” smiler Åse.

Hvem ville du dratt på et slikt eventyr sammen med?

Fantastisk lunsjkurv, gourmetmiddag og selskap

“Vi dro oppover til Veggli på den dagen i sommer det regnet som mest. Men, vi tenkte hele tiden, at det kunne jo vært verre. Hadde det vært tordenvær, så hadde vi ikke fått syklet,” ler Åse. “Vi hadde bestillt lunsjkurv som vi hadde med på dressinen. Skikkelig god mat!” smiler hun. “Det stoppet å regne like etter at vi hadde startet på dressinen, og vi rakk akkurat lunsjen etter 2 mil før regnet startet igjen.”

“Vi hadde planlagt stopp på en rastebenk underveis på tilbaketuren for å ta kaffe, og pussig nok stoppet regnet slik at vi fikk kost oss med kaffe og noe søtt, før regnet satte i gang igjen,” sier Åse. “Gjennomvåte kom vi tilbake til vertshuset, der det var godt med en varm dusj og hvil før vi inntok en 3-retters gourmetmiddag. Helt fantastisk mat, laget lokalt på stedet!”

Høres ut som et ganske flott eventyr, er du ikke enig?

En følelse av å være ivaretatt

“Jeg sitter igjen med minner fra en flott tur som vi gjerne tar på nytt i bedre vær! Vi ble møtt av hyggelige folk på vertshuset, og vi følte oss ivaretatt da det kun var vi som nøt gourmetmiddag i eget rom, med hvit duk, blomster og levende lys,” smiler hun. “En kjempehyggelig servitør fortalte både litt historie og muligheter på stedet før maten ble inntatt.”

Om opplevelse

Kjenner du noen som trenger et avbrekk fra hverdagen? Da er dresinsykling med hotellovernatting den perfekte gaven! Her kan man legge ut på en dresintur på nedlagte togskinner i naturrike omgivelser, og avslutte dagen med et hyggelig opphold på sjarmerende hotell. Opplevelsen gir rom for kvalitetstid med en kjær på en unik pause fra en ellers hektisk hverdag.

  • En hyggelig overnatting for to på tradisjonelt vertshus
  • Dresinsykling på nedlagte togskinner i spennende omgivelser
  • Opplev kultur, tradisjon og flott natur i godt selskap

Les om “Dreinopplevelse med hotell” her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar