Arne fikk prøvefly et helikopter på sin 70-års dag. “Det kilte litt i magen under turen, men for en fantastisk opplevelse.”

Arne fra Kongsvinger ble veldig overrasket av gaven han fikk fra sine barn og barnebarn på sin 70 års dag. Det var nemlig å prøvefly et helikopter. “Jeg ble veldig glad for gaven. Det var helt i blinken for meg!”

Har du en drøm om å være pilot?

Med undervisning fra en profesjonell instruktør kan alle som har hatt en drøm om å være pilot for en dag nå ta kontrollen over et helikopter. Denne gaven passer for alle som ønsker å oppleve en unik følelse av frihet. Arne og hans kone ankom Torp flyplass tidlig nok til at de fikk en omvisning mens de ventet. Det var strålende vær og ekstra mye aktivitet i luften. Så var det plutselig Arne sin tur til å trå ombord i helikopteret. Før de kunne ta av måtte Arne gjennom en lang og nøye sjekkliste sammen med sin instruktør – noe som Arne så på som en stor betryggelse. Så var det endelig tid for take-off.

En liten del av noe uendelig stort

“Det kilte litt i magen under turen, og spesielt da jeg fikk anledning til å ta over styringen. Det gikk faktisk ganske bra, men det var ikke lett! Det var en veldig følsom spak, men en fantastisk opplevelse!” Arne og flyinstruktøren fløy fra Torp til Tønsberg og opp langs Oslofjorden. Det er noe helt unikt med å fly helikopter. Alle biler og mennesker du ser nede på bakken virker plutselig så små, og verden virker så vanvittig stor. Du forstår plutselig at du faktisk bare er en liten del av noe uendelig stort, og akkurat dét gjør denne opplevelsen så mektig.

Arne sitter igjen med en uforglemmelig opplevelse, og kommer aldri til å glemme denne gaven. Han mener mange ville satt pris på å få en slik gave. Disse minnene er i allefall godt lagret i Arne’s minnebok.

Om opplevelsen

Med et gavekort på prøveflyving av helikopter får man gripe spakene og fly helt selv, med veiledning fra en dyktig instruktør. Det er en fantastisk følelse å fly høyt, høyt oppe og se verden ovenfra.

  • 30 min flyvning/undervisning
  • Erfaren instruktør
  • Fly Robinson R22 (Sandefjord) eller R44 (Oslo)
  • Det mest populære og pålitelige treningshelikopteret på helikopterskole
  • Fantastisk utsikt

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/provefly-et-helikopter


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar