Arne (49) tok med familien på vindtunnel – “Det var så gøy at man allerede har ønsket seg flere gavekort, for å kunne gjøre det igjen”

Har du noen gang lurt på hvordan det føles å hoppe i fallskjerm? Men virker det å faktisk hoppe ut av et fly litt for skummelt? Da bør du gjøre som Arne (49) fra Moss, som tok med familien på Vindtunnel for familien! Der fikk de kjenne på følelsen av å hoppe i fallskjerm i trygge rammer, uten å måtte hoppe ut fra et fly på flere tusen meters høyde.

Kanskje dette blir neste familieutflukt for deg også?

En morsom opplevelse for både store og små

“Jeg fikk et åpent gavekort fra YouWish av kona og sønnen min i bursdagspresang, midt under pandemien. Men vi regnet med at et års varighet var nok, og det holdt akkurat,” innleder Arne. “Jeg valgte å bruke gavekortet på vindtunnel hos Megafun på Lørenskog, og etter en litt kronglete bestilling så fikk vi dag og klokkeslett som passet.”

“Det ble til at vi kjøpte en pakke for både mor, far og junior på 11 år, og alle hadde en fantastisk opplevelse! Dette var mye takket være en meget god instruktør som fikk de to litt nervøse av oss til å bare nyte opplevelsen,” fortsetter han berømmende.

Kjenner du noen som hadde digget en slik opplevelse?

Mersmak til alle kanter

“Det var så gøy at man allerede har ønsket seg flere gavekort, for å kunne gjøre det igjen,” smiler Arne.

“Jeg synes at gavekort på opplevelser er en helt utmerket gave til de som kanskje ikke har de største ønsker på materielle ting, men heller vil ha opplevelser. Det kommer en del 50-års lag fremover, og gaven er nå blitt ganske selvskreven,” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en gøyal og spennende opplevelse for hele familien? Da er Vindtunnel for familien den perfekte gaven! Her kan man glede seg til unik opplevelse som passer barn og voksne i alle aldre. Å sveve i en vindtunnel vil sette lattermusklulaturen i gang for både store og små. Vindtunnel for familien er en opplevelse hvor hele familien får oppleve følelsen av fallskjermhopp i toppmoderne fasiliteter!

  • Opplev hvordan et fritt fall på 250 km/t føles!
  • Alle barn over 5 år kan fly
  • 2 voksne og 2 barn
  • Opplæring og instruksjoner er inkludert
  • Fra 8 minutter effektiv flytid fordelt på familien

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar