Arne (41) fra Oslo fikk mye mer enn en gourmetmiddag – “Mitt første møte med et spøkelse noensinne”

Finnes det noe bedre enn å kunne sette seg ned på en hyggelig restaurant og nyte en bedre middag i flotte omgivelser? Hvor du vil få alt servert, uten å måtte løfte så mye som en finger? Hvor du ikke trenger å tenke på hverken planlegging, forberedelse eller opprydding etter middagen? Det er en hverdagsluksus alle fortjener en gang i blant, og noe som utvilsomt vil glede.

Bare spør Arne (41) fra Oslo – han fikk nemlig gavekort på “Gourmetmiddag på herregård” i julegave av sin far.

Tror du opplevelsen var alt Arne så for seg?

“Det oste historie i alle vegger”

“Jeg fikk denne opplevelsen av min far i julegave, da han vet at jeg og min kjæreste er veldig glad i kulinariske opplevelser. Og det er egentlig ikke noe vi trenger av ting, som vi ikke allerede har,” forteller Arne.

“Opplevelsen ble mye bedre enn ventet, stedet var lite og koselig. Etter litt Googling, så fant vi også ut at dette er et av de eldste spisestedene i Norge som fra 1600-tallet ble brukt for langveisfarende bønder som skulle fete seg selv og hestene opp før den lange kongeveien til Bergen,” sier han. “Det ble servert nydelig mat og vin, det oste historie i alle vegger og det var en avslappet stemning i huset.”

Kjenner du noen som hadde satt pris på et slikt historisk måltid?

“Mitt første møte med et spøkelse”

“Det beste med opplevelsen var at vi fant en gjemt perle, som vi helt sikker kommer til å besøke igjen – flere ganger,” innrømmer Arne.

“Det største minnet jeg sitter igjen med er møtet med husspøkelset på herretoalettet. Da jeg kom inn på toalettet fikk jeg følelsen at det var noen inne i den ene båsen. Da jeg var ferdig med mitt, og skulle til å vaske hendene så smalt døren på båsen opp og igjen. Det var ingen trekk i rommet da vinduet var lukket på toalettet,” forteller han og grøsser. 

“Da jeg så inn i båsen var det ingen der… Det er mitt første møte med et spøkelse noensinne, og servitørene kunne bekrefte at det spøker på Værtshuset!” legger han til med et smil.

Jeg får lyst til å dra til Værtshuset selv – gjør du?

“En veldig fin ting istedenfor å få unødvendige ting man ikke trenger”

“Jeg synes at det å få en opplevelse i gave er en veldig fin ting, istedenfor å få unødvendige ting i gaver som man kanskje ikke trenger eller har fra før,” sier Arne.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv! Når man gir bort en opplevelse, så kan man kanskje også selv bli invitert på den,” avslutter han med et lurt smil.

Om opplevelsen

Fortjener en du er glad i å skjemmes bort en med bedre middag? Da er et gavekort på ‘Gourmetmiddag på herregård’ en flott gave! Her kan gavemottaker se frem til et herlig måltid på et flott spisested med lange tradisjoner. Nå venter et treretters måltid man vil huske lenge!

  • Treretters gourmetmiddag med mineralvann
  • Flotte, rustikke lokaler med lang historie
  • Lokale råvarer og tradisjonsrike matretter
  • Opplev en luksuriøs kulinarisk opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar