Annie Marlene (21) – «Det å kjenne på sin egen styrke og prøve ut poledance som vi aldri hadde gjort før var utrolig gøy!»

Styrke, teknikk og danse-moves. Poledansere utfører akrobatiske triks enten ved å jobbe med vekt og styrke, eller føre kroppen elegant rundt en metallstang. Handlingen i denne dansekunsten ser kanskje enkel ut, men her ligger det beundringsverdig kroppsstyrke bak. 

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve denne artige og imponerende dansekunsten?

En morsom og god venninneopplevelse

Annie Marlene fra Degernes fikk opplevelsen “Poledance for to” i gave fra sin venninne. “Opplevelsen var bra, det å kjenne på sin egen styrke og prøve ut noe man ikke har gjort før var utrolig gøy,” forteller Annie Marlene. “Opplevelsen startet med at vi varmet opp, etterfulgt av at vi lærte litt forskjellige øvelser som til slutt ble en koreografi,” smiler hun.

“Både jeg og venninnen min sitter igjen med en god opplevelse og at det var veldig gøy. Det var morsomt å endelig få prøve ut poledance, da dette er noe vi har snakket om lenge. Absolutt en opplevelse jeg kunne gitt bort i gave,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i trening og dans? Kanskje en som liker å prøve ut forskjellige typer sport? Da vil Poledance for to være helt perfekt! Poledance er en fantastisk bra treningsform for hele kroppen hvor man får både styrketrening, mosjon, dans og akrobatikk i ett. Utfordre en god venninne til en herlig, samt morsom treningsøkt!

  • Prøvetime for to personer
  • Styrke, smidighet, balanse, disiplin og kreativitet
  • Lær å danse på stang
  • Ingen forkunnskaper trengs

Les mer om “Poledance for to” her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar