Anne Merethe (25) – Ga bort en morsom opplevelse som falt i smak med bilsimulator

Kjenner du noen som er lekne og glad i spill og moro? Da bør du gjøre som Anne Merethe fra Drammen. Hun ga nemlig bort opplevelsen, «Bilsimulator» i julegave til sin kjæreste.

«Opplevelsen var kjempebra! Vi tok med lillesøstra mi i siste liten og de ansatte var fleksible og hyggelige da vi kom,» forteller Anne Merethe. «Det beste med opplevelsen var da vi prøvde å kjøre med VR-briller. Det var kjempemorsomt!» smiler hun.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve dette?

En morsom opplevelse som falt i smak

«Vi booket tid for bilsimulator hvor vi racet mot hverandre. Vi er alle tre veldig glad i konkurranser, så et skikkelig bilrace passet oss bra,» sier Anne Merethe. «Vi fikk kjøre i 20 minutter og fikk bestemme bil og bane selv. Kjæresten min ble utrolig glad for opplevelsesgavenn, og vi hadde det kjempegøy alle sammen.»

Hvem ville du utfordret til et banerace med VR-briller?

Gode minner

«Vi sitter igjen med gode minner og en følelse av at vi kommer til å dra tilbake igjen. Kjæresten min liker best å få opplevelser i gave, så det at jeg kunne gi han det var helt supert!» sier hun. «Det blir jo litt ekstra morsomt å gi bort en opplevelse også, når man får være med på den selv,» avslutter hun med et lurt smil.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i spill og moro? Overrask med et gavekort på bilsimulator! Denne opplevelsen passer for alle lekne med en sans for fart og spenning.

  • Bevegelige bilsimulatorer
  • Realistisk racingopplevelse
  • 20/30 minutters runder

Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar