Anne Grete (37) fra Svelvik fikk romantisk hotellnatt i bryllupsgave – “Opplevelsen kunne ikke blitt bedre”

Frister det å ta en velfortjent pause fra hverdagen og nyte kvalitetstid med din utvalgte? Hvor dere kan unne dere en liten hotell getaway på et flott dobbeltrom, hvor en flaske bobler venter på dere? Med en oppkvikkende frokost på morgenkvisten og en deilig middag på kvelden inkludert, vil man kunne fokusere på å nyte hverandres selskap og feire kjærligheten i herlige omgivelser mens hverdagen settes på pause. Hvem kan vel si nei til noe slikt?

Det kunne ikke Anne Grete (37) fra Svelvik, som fikk opplevelsen Romantisk hotellnatt i bryllupsgave fra venninnene sine.

Hvem ville du tatt med deg på en romantisk hotellovernatting?

“Opplevelsen kunne ikke blitt bedre”

“Opplevelsen kunne ikke blitt bedre, da servicen og hotellet var så koselig. Vi hadde hotellpakke med treretters middag, frokost og musserende på rommet,” smiler Anne Grete.

“På YouWish sine sider står det treretters middag inkludert, men hun i resepsjonen sa det kun var hovedrett inkludert,” forteller hun. “Dette rettet hotellet opp i umiddelbart, og vi fikk til og med to glass vin og en øl inkludert til middagen pga. hyggelig service!” 

“Jeg sitter igjen med bare gode minner fra hele oppholdet.”

“Vi kom båtveien og hotellet lå veldig sentralt i Sandefjord, med kort avstand til havna og alt av shopping og restauranter,” fortsetter hun. “Med tanke på utrolig koselig middagsopplevelse med nydelig mat så sitter jeg igjen med bare gode minner fra hele oppholdet fra vi kom til vi dro!”

Høres det fristende ut med en liten getaway?

“Det er helt gull å få en opplevelse i gave, spesielt for de som ikke ønsker seg materielle ting. Jeg gir gjerne bort opplevelser i gave, da jeg er stor fan av dette selv,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Fortjener din bedre halvdel å skjemmes litt bort? Da er opplevelsen Romantisk hotellnatt et supert alternativ! Overrask kjæresten med en romantisk getaway hvor dere kan ta en pause fra hverdagen og bare nyte hverandres selskap. Her kan dere fokusere kun på kjærligheten for hverandre mens alt annet tas hånd om. En perfekt opplevelse for turtelduene som fortjener det lille ekstra.

  • En behagelig overnatting for to på flott dobbeltrom
  • Herlig hotellfrokost og middag inkludert
  • En flaske forfriskende musserende serveres ved ankomst
  • Nyt en romantisk getaway fra hverdagen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar