Anne (25) fra Bærum – “En ekstremt hyggelig kveld for et par som stort sett ikke har råd til å dra ut, men som fikk en skikkelig luksuskveld den dagen”

Kjenner du noen som kunne tenke seg en lærerik kveld med gode smaker og ny kunnskap om vin? Kunne du kanskje tenkt deg å delta på samme opplevelse selv også? Da bør du gjøre som forloveden til Anne (35) fra Bærum, som overrasket henne med et gavekort på vinsmaking til bursdagen hennes i desember. Han ble selvsagt også med selv!

Tror du de koste seg begge to?

“Artig å få prøve noe bedre vin”

“Jeg fikk gavekort på Vinsmaking av forloveden min i bursdagsgave i desember. Dessverre ble det mye korona og vi kunne ikke bruke det akkurat da. Heldigvis har dere lang brukstid, så det var perfekt å bruke den i mars,” smiler Anne.

“Opplevelsen var kjempegøy! Det var litt annerledes en hva vi trodde. Vi er veldig glad i vin begge to, men på grunn av lommeboka går vi ofte for den samme billige kartongvinen,” sier hun lattermildt. “Det var artig å få prøve noe bedre vin, og å lære hvordan du skal smake på den for å få ut de beste smakene.”

“Vi fikk også stille spørsmål og på grunn av det var så mange forskjellige mennesker der så var det ikke skummelt og du kunne spørre så mange «dumme» spørsmål du ville,” legger hun til.

Frister det med en rimelig mulighet til å prøve mer eksklusive vintyper?

Et luksuriøst avbrekk fra hverdagen

“Vi satt i en forelesningssal, og damen hadde først en informativ forelesning om vin, før vi fikk smake på fire viner som hun fortalte om. Hun spurte spørsmål om hva man synes, men det var ikke noe press på å rekke opp hånden,” sier Anne.

“Minnene mine for kvelden er alt jeg har lært om vin, og en ekstremt hyggelig kveld for et par som stort sett ikke har råd til å dra ut, men som fikk en skikkelig luksuskveld den dagen,” fortsetter hun fornøyd.

“Jeg elsker å få opplevelser i gave, og det er noe jeg har tenkt å gi bort til familie og venner selv. Det er mye hyggeligere enn en vinflaske som er borte bare en time etter at du fikk den. Minnene du sitter igjen med er en gave i seg selv,” legger hun til avslutningsvis, og smiler bredt.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar