Anne (24) hadde et idyllisk og behagelig opphold på sparesort med kjæresten

Vinden bruser i trærne, luften er krisp, bladene har skiftet til varme, lune farger og flere av dem har falt fra treet og ned på bakken. De ligger som et gyldent hav som nesten glitrer i solen. Høsten er her, og det er tid for å slappe av, lene seg tilbake og virkelig kose seg.

Det er jo sesongen for kos, er det ikke? 

Perfekt opplevelse for overgangen fra sommer til høst.

Anne fra Tjøme fikk Romantikk på sparesort i gave av en venninne som mente at Anne og kjæresten hennes fortjente denne turen sammen. Anne takket ydmykt ja, og fant ut at det passet perfekt å bruke den noen uker senere for å feire 3-års dagen med kjæresten sin. “Opplevelsen var veldig, veldig fin og helt perfekt nå i overgangen fra sommer til høst! Det var veldig fint få oppleve dette sammen. Det beste var da vi kom inn på rommet, som vi hadde oppgradert til suite, og se utsikten ut mot havet og byen. Det var også utrolig deilig å kjenne på følelsen av ro, at denne dagen kun var vår, og at vi skulle bruke den sammen på dette fine stedet. En deilig middag i solnedgangen med utsikten ut mot havet var også helt fantastisk!”

Det hørtes jo absolutt ut som en herlig høstdag, synes du ikke?

Fantastisk utsikt og to store smil om munnen.

“Vi reiste opp lørdag morgen og hadde først lunsj i Kragerø by, ruslet på brygga og koste oss der. Deretter tok vi turen til resortet, noe som i seg selv er en liten opplevelse. Vel fremme ble vi møtt av to hyggelige jenter som ønsket oss velkommen. Vi fikk så tilbud om å oppgradere til suite for en liten sum, og det takket vi ja til. Da vi ankom rommet angret vi ikke et sekund – det var stort, rent, og fantastisk utsikt ut mot havet og Kragerø by!”

Fantastisk!

Det var lagt frem morgenkåper, tøfler, sjokolade og musserende på rommet so, de koste seg med før de etterhvert tuslet ned til bassengområdet. Her ble det et par ekstra glass med musserende før de svømte ut i utebassenget hvor de hadde en herlig utsikt mot havet. “Kombinasjonen av varmen fra vannet og den kjølige høstluften var perfekt!” Litt senere var det tid for middag hvor det ble serverte deilig buffét med alt fra sjømat, kjøtt og masse forskjellige grønnsaksretter som paret koste seg med lenge.

“Morgenen etter – etter en avslappende natt i deilige senger – tuslet vi ned til frokosten som også bugnet av masse, forskjellige retter: rundstykker, varmmat, pålegg i alle varianter, müsli, yoghurt, frukt og mer! Vi sjekket ut med to store smil om munnen.”

Hva tror du det beste med hele opplevelsen var for Anne og kjæresten hennes?

Gleden av å ta livet med ro

Hadde det bare gått an å velge én ting som var det beste med hele opplevelsen… “Kjøreturen til hotellet, den første lukten da du kommer inn (du merker det er et spa-hotell, for det lukter så godt der), hyggelig personale, ankomst til rommet og da vi satt ute på den private terrassen vår med et glass musserende hver og den deilige sjokoladen. Roen og gleden av å bare ta det helt med ro i bassenget, ikke stresse med noen ting og kun fokusere på her og nå. Middagen og frokosten, som var veldig veldig god – noe for alle!”

Tror du de kunne tenke seg å dra hit igjen?

“Alt i alt, en flott opplevelse og perfekt feiring av 3 år sammen på et fantastisk sted. Det var utrolig hyggelig, og vi setter så stor pris på at vi fikk muligheten til å dra bort sammen til Kragerø. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en lignende opplevelse til noen jeg er glad i!”

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte getaway for deg og kjæresten? Da vil Romantikk på sparesort være helt perfekt! Overrask din kjære med en herlig overnatting på sparesort i nydelige omgivelser! En natt på hotell med spa og tid til å pleie kjærligheten er noe alle setter pris på.

  • En overnatting på flott dobbeltrom
  • Middag og frokostbuffet
  • Entré til lekker spaavdeling og basseng

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar