Anna (37) fra Skaun koste seg med digital sjokoladesmaking – “Jeg elsker å få opplevelser i gave”

Tenk om du kunne fått et lærerik og nydelig sjokoladesmaking uten å måtte forlate hjemmet? Hvor du kunne sittet i ro og mak i eget hjem samtidig som en dyktig og engasjert kursleder forteller deg om ulike sjokoladetyper som du allerede har fått tilsendt i posten i forkant. Høres det fristende ut?

Da bør du gjøre som søskenbarnet til mannen til Anna (37) og kona hans! De ga nemlig Anna og mannen gavekort på Digital sjokoladesmaking i julegave.

Tror du Anna og mannen ble fornøyde?

“Kursholder la opp til et historisk, nært og engasjerende arrangement”

“Vi fikk opplevelsen Digital sjokoladesmaking i julegave av søskenbarnet til mannen min og kona hans. Til tross for at dette var digitalt, ble det tilrettelagt ved at diverse kakaobønner, kakaonibs og sjokolader ble sendt oss på forhånd,” forteller Anna.

“Kursholder Vigdis Rosenkilde la opp til et historisk, nært og engasjerende arrangement. Det beste var smakingen og at alle vi som deltok fikk muligheten til å respondere over chat,” fortsetter hun. “Jeg sitter igjen med gode smaksbilder, at kvalitet utgjør en forskjell og at sjokolade definitiv kan sammenliknes med både vin og kaffe.”

Kjenner du noen som hadde likt å lære mer om ulike sjokoladetyper?

“Jeg elsker å få opplevelser i gave”

“Jeg elsker å få opplevelser i gave. Vi som er voksne har omtrentlig alt, men gaver som skaper minner, refleksjon, ettertanke og ikke minst samvær, som er gull verdt,” smiler Anna.

“Jeg gir selv bort opplevelser titt og ofte. Det er gledelig å få se hvor mye glede man kan gi ved å skape arenaer for å oppleve noe utenom det vanlige,” avslutter hun, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Sjokolade forener oss alle – man går aldri lei av å samles for å nyte en sjokoladebit, eller to. Så hvorfor ikke overraske noen du er glad i med en digital sjokoladesmaking? Denne live streamingen er en fantastisk måte å lære om sjokolade sammen. Det er en morsom aktivitet å dele med dine kjære, og ikke minst, en strålende unnskyldning for å unne dere en ordentlig godbit. Her er det bare å nyte hver eneste smak og lukt, mens dere hygger dere i hverandres selskap.

  • 60-90 minutter direktesendt, digital sjokoladesmaking
  • 15 smaksprøver i form av kakaobønner, ingredienser og kvalitetssjokolade
  • Lær om kakao, sjokoladens historie og hvordan man smaker sjokolade
  • Ledes av en profesjonell sjokoladeekspert og assisterende moderator

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar