Anna (21) fra Trondheim – “Vi var så utrolig heldige”

En fantastisk dag ute i naturen, hvor man hører fuglene kvitre mens man nyter varmen fra solen. Når natten har falt, ser man stjernene blinke beroligende på himmelen før søvnen tar overhånd. En herlig natt i frisk naturluft venter. Akkurat dette fikk Anna (21) fra Trondheim oppleve, da hun ga kjæresten gavekort på Natt i svevetelt og fikk bli med selv.

Høres det ikke magisk ut?

“Vi var så utrolig heldige”

“Jeg ga gavekort på Natt i svevetelt i bursdagsgave til kjæresten min. Opplevelsen var veldig fin. Det beste med den var nok været – vi var så utrolig heldige fordi det var meldt kun regn i den perioden og nøyaktig den dagen vi skulle på telttur ble det over 20 grader og sol,” gliser Anna. “Jeg hadde valgt datoen helt tilfeldig en måned i forkant slik at det skulle passe med jobb, så jeg måtte bare håpe på fin vær, og det fikk vi!” 

“Det ble denne opplevelsen fordi kjæresten min er veldig glad i teltturer. Jeg, derimot, er ikke et friluftsmenneske, men ville prøve noe nytt og gjøre noe som han også liker. Sist jeg var på en slik tur var sikkert barne- og ungdomsskolen, så det var artig å prøve det igjen,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som hadde elsket en natt i svevetelt?

Noen ganger må man improvisere litt

“Vi visste egentlig ikke hva slags utstyr til grilling det var der, så vi tok ikke med oss noe selv. Vi lagde pølsepinner ut av tre, som gikk veldig greit, men så hadde vi med oss biff. Det var ikke noe grillrist der så vi tenkte at vi fikk sikkert ikke grillet den,” forteller Anna. 

“Etter litt tenking og improvisasjon, så stakk vi til slutt kjøttet gjennom de pølsepinnene vi laget og sto og grillet den over bålet. Det var veldig morsomt når vi gjorde det fordi vi følte oss litt som i ‘gamle dager’, men det funket,” deler hun lattermildt.

Ingenting kan stoppe et kreativt hode!

“Opplevelser er de mest minneverdige gavene”

“Jeg var den som ga opplevelsen i gave da, men jeg vet at kjæresten min ble veldig glad for å få en slik gave, da han hadde aldri fått noe slikt før. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gi og søkte litt på nett. Da kom jeg over YouWish og bestemte meg for at det var det jeg skulle gi,” sier hun. “Det var også fint at det var opplevelser som passet til alle budsjetter, da vi begge er studenter.”

“Jeg hadde absolutt likt å få en opplevelse i gave. Jeg synes at opplevelser er de mest minneverdige gavene, spesielt hvis man er glad i reising og slike ting,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Er du på utkikk etter en eventyrlig overnatting? Da er opplevelsen, Natt i svevetelt det perfekte alternativet! Overrask en du er glad i med den ultimate overnattingsopplevelsen blant trærne! Å sove i telt – svevende over bakken – er noe helt utenom det vanlige. Dette er absolutt en opplevelse som sent vil glemmes!

  • En natt i svevetelt for to personer
  • Nyt en uforglemmelig natt med førsteklasses utsikt til naturen
  • En friluftsopplevelse helt utenom det vanlige

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar