Ann Mari (40) skal definitivt tilbake å prøve vindtunnel igjen

Har du noen gang lurt på hvordan det er å hoppe i fallskjerm? Det kan kanskje virke skummelt, men veldig spennende! Det kan i alle fall Ann Mari sine barn skrive under på. Ann Mari fra Bærum fikk nemlig et åpent gavekort fra YouWish av sine kollegaer i julegave. Hun valgte å bytte det inn til opplevelsen, Vindtunnel for barn og ta med seg hele familien på et helt nytt eventyr.

“Vindtunnel var utrolig gøy!” smiler Ann Mari. “Jeg var dog dum og ga bort opplevelsen til barna mine, men angret villt på at jeg ikke bestilte en runde til meg selv også. Det var både spennende, litt krevende, men samtidig helt overkommelig for både unge og eldre,” sier Ann Mari.

Kunne du tenke deg å prøve vindtunnel?

«Det kilte godt i magen»

“Vi fikk god forklaring om hva som skulle skje av instruktørene i forkant, deretter en tydelig opplæring i hvordan man kommer seg oppover og nedover i tunnelen, hvilke tegn som skulle brukes og hvordan det hele skulle foregå. Alt føltes veldig trygt og sikkert, samtidig som det kilte godt i magen,” ler hun.

Skal definitivt oppleves igjen!

“Mine to gutter på 7 og 10 år var spente da vindtunnelen stod for tur. Vi skal DEFINITIVT gjøre dette igjen, og da skal ikke mammaen sitte og se på… Det er iallfall helt sikkert!!” fastslår Ann Mari. «I dagens samfunn er det en vanvittig overflod av mye ting og tang. Det å gi bort en opplevelse i gave føles mye mer verdifullt enn enda en meningsløs gave som ikke kommer til nytte. I tillegg er det jo miljøvennlig, og en fantastisk mulighet til å dele gleder med venner og ikke bare materielle gaver,” avslutter Ann Mari.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til barna som vil glede? Overrask med en tur i vindtunnel til barnet som drømmer om å fly! Dette er en perfekt gave som garantert vil huskes lenge!

  • 2 ganger 1 – 1,5 minutters flytid
  • Opplev følelsen av fritt fall
  • En spennende og minneverdig opplevelse

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar