Anja (32) fra Oslo – “Det å få tid i gave er supert”

Kjenner du noen som er glad i mysterier? Noen som har et hode for å se sammenhengen mellom hendelser og trekke riktige konklusjoner? Da bør du gjøre som Anja, kjæresten og et vennepar av dem – de koste seg nemlig med et gavekort på “Mordmysteriet på Akershus Festning”!

Tror du de klarte å løse mysteriet?

“Vi fikk samarbeide og oppleve noe litt annerledes sammen”

“Vi fikk gavekort på opplevelsen i julegave sammen med et vennepar julen 2021,” forteller Anja. “Det beste var at vi fikk samarbeide og oppleve noe litt annerledes sammen.” 

“Det var passe utfordrende, slik at det ikke ble kjedelig, og det var spesielt gøy at det ble brukt faktiske bygninger og steder i oppgavene,” fortsetter hun.

Hvem ville du hatt med deg som etterforskningspartner?

“Jeg sitter spesielt igjen med gode minner om stemninga”

“Det var veldig fint å få sett Akershus Festning. Personlig hadde jeg aldri vært inne på området, selv om jeg har bodd nærme Oslo i mange år. Dette var et fint, historisk og spennende område å gå rundt i,” smiler Anja.

“Jeg sitter spesielt igjen med gode minner om stemninga. Det var regn og grått når vi gjennomførte mysteriet, noe som passet utmerket med konseptet,” sier hun. 

Kanskje dette er årets julegave til noen du er glad i?

“Det å fi tid i gave er supert”

“Jeg syns det var en veldig bra gave! Det å få tid i gave er supert, og det å kunne oppleve noe sammen og måtte sette av tid til dette er perfekt,” forteller Anja.

“En opplevelse er definitivt noe jeg kunne tenkt meg å gi bort selv. Noe som er fint med å gi en slik gave er å kunne være med på opplevelsen sammen med de som får den. Skulle jeg gitt bort en lignende opplevelse selv, ville jeg nok derfor valgt et annet mysterium. Vi vurderer faktisk å gjøre en lignende opplevelse sammen på jobb!” avslutter hun, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som elsker gåter og mysterier? Kanskje en som er den fødte etterforsker? Da vil Mordmysteriet på Akershus Festning være helt perfekt! Det er begått et forferdelig drap og morderen er fortsatt på frifot. Ta med deg vennegjengen eller dra med deg kollegaene dine og finn deres indre Sherlock Holmes! Klarer dere å løse mordmysteriet før morderen slår til igjen?

  • Løs mordmysteriet ved hjelp av gåter og oppgaver
  • Historie bygget på virkelige hendelser
  • Spillet guider deltakerne rundt i historiske omgivelser

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar