Anja (30) fikk være sin egen bryggerimester på «Ølbryggekurs.»

Om man er interessert i øl, kan det å være bryggerimester en av de kuleste yrkene man kan tenke seg. Men dette yrket er ikke «bare bare.» Det er en verden av arbeid involvert i å lage en øl: fra gjæring av korn til etikettdesign og den daglige driften av et bryggeri. Dette fikk Anja fra Oslo og samboeren hennes kjenne på, da de dro på «Ølbryggerkurs» sammen.

«Vi hadde en kjempefin opplevelse! Vi hadde tenkt lenge på å prøve og brygge øl hjemme, men det er mye å sette seg inn i, og ikke så lett å vite hvor man skal starte,» forteller Anja.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å brygge sitt eget øl?

Lysten til å brygge selv

«Det var et grunnleggende ølbryggerkurs, hvor kursholderen forklarte alt i prosessen fra start til slutt. Det var lett å følge med, selv for oss som ikke har noe særlig erfaring fra før,» sier 30-åringen. «Det beste med kurset var at vi begge ble veldig gira på å dra hjem og brygge selv, noe vi også gjorde,» sier Anja med et smil.

«Kurset ble holdt i en kjeller som var innredet på en slik måte at vi følte vi var på et gammeldags bryggeri. Det var veldig koselig i kjelleren, og kurset var informativt og trivelig,» forteller hun.

Kjenner du noen som har en lidenskap for øl?

En gave som falt i smak

Samboeren min ble veldig glad for gaven. Vi planlegger allerede å kjøpe flere opplevelser til familiemedlemmer i gaver fremover. Med en opplevelse finner man virkelig noe som passer for alle,» avslutter Anja.

Om opplevelsen

Her er gaven til alle som anser seg selv som ølkjennere, hobbybryggere eller bare er glad i god drikke. Et gavekort på opplevelsen ølbryggerkurs gir den unike muligheten til å lære å brygge eget øl.

  • Grunnleggende ølbryggerkurs
  • Lær å brygge øl selv
  • Teori om ølbrygging
  • Smaksprøver på øl inkludert

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar