Anita (45) fikk den perfekte gave. “Det var en helt fantastisk opplevelse med spennende smaker jeg bare kunne drømme om.”

Anita (45) fikk gavekort til treretters middag med vinpakke av sin datter og hennes samboer. For Anita var denne gaven helt perfekt. Tanken om en kveld ute sammen med sin mann, hvor de kunne nyte et herlig måltid og bare slappe av, har lenge vært etterlengtet.

Den perfekte harmoni

Denne opplevelsen inneholder dyktige kokker som setter sammen et fortreffelig måltid hvor mat og drikke harmonerer. Her vil gode råvarer og smaker stå i fokus. Det blir en kveld med ren og skjær nytelse.

Anita og hennes mann var så heldige å få være en del av “fisk og viltaften” på restauranten de besøkte. Her stod opplevelsen over all forventning. Anita satt ekstra stor pris på at personalet, inkludert kokkene, tok seg god tid til alle gjestene. En romantisk kveld ute med din kjære kan aldri overvurderes, og spesielt ikke i en verden hvor stressfaktoren ligger å vugger i horisonten. Det å kunne dele en spesiell aften med noen du er glad i vil hjelpe deg å få et pust i bakken, samtidig som du kan nyte øyeblikket for alt det er verdt.

Drømmende smaker

“Det var en helt fantastisk opplevelse! Spennende smaker jeg bare kunne drømme om, og helt fantastisk service. Endelig fikk jeg en kveld ute med min kjære!” Dette er en opplevelse Anita gjerne kunne tenke seg å gi videre til noen andre. Hun anbefaler det på det sterkeste og har allerede funnet ut hva hun skal ønske seg i gave ved neste høytid.

Om opplevelsen
Gi bort en herlig helaften! Denne opplevelsen byr på et komplett måltid som harmonerer med vin. Gi et gavekort på tre fantastiske retter med vinpakke til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

  • Tre retter nøysomt satt sammen
  • Vinpakke til maten
  • Utsøkt mat
  • Flotte, ærverdige lokaler med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/treretters-middag-vinpakke


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar