Anette (50) fikk et flott opphold med god kvalitetstid på sparesort

Hva tenker du når jeg sier: «en helgetur på spahotell med musserende i glasset?» Eller hva med: «en smakfull middag med magisk utsikt over sjøen, gode samtaler og en varm klem fra din bere halvdel?» Tenker du også romantisk? Eller kanskje du tenker god kvalitetstid med din kjære?

Romantisk resort

Anette (50) fikk opplevelsen, «Romantikk på sparesort» i 50-årsgave fra sin svoger og svigerinne. «Opplevelsen var fin,» smiler Anette. «Det var en flott beliggenhet og et like flott område. Det var deilig å kunne komme seg bort en helg og bare slappe av,» forteller hun.

Alle trenger litt kvalitetstid i hverdagen, er du ikke enig?

Et flott opphold med god mat

«Jeg og min mann ankom Kragerø på dagen og brukte litt tid i Kragerøs koselige sentrum før vi dro til resorten,» forteller Anette. «Der gikk vi litt rundt i området og satte oss ned på uteserveringen hvor vi tok oss en øl. På kvelden var det kjempedeilig buffet til middag,» sier hun.

«Dette var en fin gave å få. Det er flott å gi bort en opplevelse; det er absolutt noe jeg kan gi bort selv. Jeg sitter igjen med gode minner fra et opphold med flott utsikt og god mat i et fint område,» avslutter 50-åringen.

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte getaway for deg og kjæresten? Eller kjenner du noen som har lyst til å tilbringe kvalitetstid med hverandre? Overrask din kjære, jubilantene eller de nygifte med en romantisk overnatting på sparesort i nydelige omgivelser! En natt på hotell med spa og tid til å pleie kjærligheten er noe alle setter pris på.

  • En overnatting på flott dobbeltrom
  • Middag på kvelden
  • Frokostbuffet
  • Entré til lekker spaavdeling og basseng

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar