Anette (49) tok med seg mannen sin på skytedate – «Det var en fantastisk opplevelse, mye bedre enn forventet!»

Du ser på pistolen du holder i hånden, kniper det ene øyet sammen og sikter mot blink. Du puster sakte ut og trykker ned avtrekkeren. I det smellet høres, skjer en eksplosjon av følelser og lukten av krutt er ikke til å gå glipp av. Anette og hennes mann fra Nittedal fikk opplevelsen, «Skytedate magnum» i julegave av hennes bror og svigerinne.

Hvordan tror du de opplevde en dag med høye smell og lukten av krutt?

Konkurranseinnstinkt og mestringsfølelse

«Opplevelsen var kjempegøy! Det beste var mestringsfølelsen da vi traff blink, og selvfølgelig runden hvor jeg presterte bedre enn mannen min,» ler Anette.

«Alt gikk smertefritt med god opplæring hele veien og en veldig hyggelig betjening. Det var en fantastisk opplevelse, mye bedre enn forventet,» smiler 49-åringen. «Konkurranseinstinktet våknet til skikkelig. Vi hadde det veldig gøy, og vil gjøre det igjen. Absolutt en veldig morsom gave å få,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Lei av popcorn og kino? Da er skytedate et spennede og kult alternativ! Her får du virkelig fyrt løs og lettet på trykket. Hva venter du på? Ta med deg kvinnen i ditt liv, kameraten eller bestemor på en morsom og unik opplevelse de sent vil glemme!

  • Ulike typer tøffe våpen
  • Sikkerhetsgjennomgang og veiledning
  • En rå date som gir dere mye å snakke om

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar