Anette (44) – «For et sted, for et design og for en utsikt å våkne til!»

Tenk å kunne tusle fra døren og rett ut på verandaen hvor du kan kaste ut fiskesnøret i håp om å få napp. Du kan ta deg et morgen- eller kveldsbad i innsjøen, eller hoppe ombord i en koselig båt og tøffe utover det stille vannet. Alt dette ga Anette fra Sande til sin mann i julegave, gjennom opplevelsen, «Pålehytta Getaway.» Hun var også så heldig å få være med.

«Vi hadde et helt fantastisk opphold på Pålehytta, i strålende vær,» smiler Anette. «Det beste med hele opplevelsen må ha vært beliggenheten, designet på hytta, utrolig hyggelig betjening og masse aktiviteter vi fikk tilbud om å prøve; som kajak, tråbåt, paddleboard osv.»

Kjenner du noen som fortjener en hyttetur som sent vil glemmes?

Alle forventninger innfridd

«Vi ble møtt av en svært hyggelig betjening. Denne imøtekommenheten og serviceinnstilte væremåten opplevde vi hele helgen,» sier Anette. «Å se Pålehytta innfridde alle forventninger og mye mer. For et sted, for et design og for en utsikt å våkne til! Hytta var også meget velutstyrt, og de lekkert oppredde sengene luktet rent og godt. Hytten var ren og godt vedlikeholdt,» forteller Anette.

«Vi fikk tilbud om å låne paddleboard, kajak, robåt og tråbåt uten å betale. Vi fikk låne båt med motor på hele oppholdet for en helt ubetydelig liten sum,» forteller en fornøyd 44-åring.

Det høres ut som den perfekte getaway! Er du ikke enig?

Et litt annerledes men fantastisk sted

«Vi sitter igjen med minner om en fantstisk tur på et litt annerledes, men fantastisk sted. Jeg vil definitivt gi bort en gave fra YouWish igjen og håper også selv på å få en slik gave. Dette konseptet er genialt. Det blir slutt på å gi bort gaver som blir liggende i en skuff heretter,» avslutter Anette.

Om opplevelsen

Gi bort en natt for to personer i denne miljøvennlige pålehytta i Telemark. Nyt den flotte usikten, kast ut fiskesnøret fra verandaen og kos dere i hverandres selskap. En perfekt gave til noen som vil slappe av sammen i idylliske omgivelser!

  • Fantastisk utsikt fra et miljøvennlig bygg
  • Flotte fasiliteter
  • Vask av hytta er inkludert

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar