Anette (24) fikk gleden av å møte de sosiale og sjarmerende dyrene

Alpakkaer er solsiale og unike dyr. De har en sjarmerende personlighet som vil smitte over på hver enkelt. Har du en dårlig dag – heng med en alpakka!

Anette fra Ås fikk Alpakkavandring for to av foreldrene sine, etter en god del hinting. “Opplevelsen var veldig god! Jeg hadde aldri før hatt muligheten til å hilse på alpakkaer, så dette var veldig artig. Det beste med opplevelsen må ha vært turen vi gikk i vakre omgivelser med alpakka-gjengen, hvor de gikk i ulikt tempo, spiste gress og rulla seg. Fornøyelige vesen!”

Høres det ikke koselig ut?

Et herlig møte

Da Anette og venninnen hennes ankom gården ble de tatt godt imot, og fikk anledning til å prate med guiden mens de ventet på de resterende deltakerne. “Da alle var ankommet, samlet vi oss inne hos alpakkaene hvor guiden ga oss generell info om alpakkaen og dens historiske rolle. Deretter ble vi presentert for de alpakkaene vi skulle ha med oss på tur, hvor personlighetene til hver alpakka ble beskrevet før de fikk på seg bånd.”

Har du hatt gleden av å møte en alpakka før?

Et artig inntrykk

Turen gikk ned mot en åker hvor vi brukte god tid ettersom alpakkaene var fryktelig glad i gresset underveis. På toppen av jordet stoppet vi opp for å ta bilder. Deretter gikk turen videre gjennom skogen med litt varierende terreng. Vi var tilbake på gården rundt to timer etter oppstart.”

Tror du Anette ville anbefalt denne opplevelsen videre?

Anette har gode minner fra vandringen og har fått et mer realistisk og artig inntrykk av alpakkaer. Anette er personlig veldig glad i opplevelsesgaver i forhold til materialistiske ting. Alpakkavandring kunne ikke passet henne bedre og hun synes det er en flott gave å gi til noen som er glad i dyr eller er en som er nysgjerrig på alpakkaer.

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser
  • Få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses – alt etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar